Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

kdemohkrad

/ #1215 Re:

2012-11-26 16:06

#1207: komunista Štětina -

Pan stetina je veliky humanista a pokrokar, jiste vam bude vypravet o tom
jak svobodna evropa vysilala sifry pro diverzanty jako byli masinove a jak diverzanti vrazdili a delali sabotaze podle pokynu svych chleborarcu z wiesbadenu, kde byla centrala americke cia.,vas pan suplent a vubec mi to neprekvapuje, schvaluje surove vrazdy bratri masinu.jiste se mnou , v souladu s jeho primitivnim antikomunistickym smyslenim bude spontalne souhlasit, ze by mel byt rehabilitovan a posmrtne vyznamenan radem bileho lva i sexualni vrah vaclav mrazek, ktery v padesatych letech vrazdil a pak sexualne zneuzival zeny a divky na chomutovsku.jiny podobny  vytecnik pan smoljak by urcite zjistil, ze jeho obeti bud chodily do pionyra a nektere treba byly i clenkami svazu ceske mladeze.predstavte si ,jaky to byl hrdina ten vaclav mrazek a jak hrdinne uz tenkrat jako bratri masinove bojoval tvrde a nekompromisne proti totalite.co vy na to pane poducitel, nechtel byste tohoto vaseho hrdinu priblizit nasi mladezi v nejake vasi besidce ? je to preci vase parketa. a ti vasi souputnici z rad celebrit, co se uchlastali, podlehli drogam ci aids by v tom veledile mohli také hrat a nechte je hrdinne polozit zivot v boji proti totalite na barikade v perlovce dne 19.listopadu 1989, kde v te lite rezi prisel o pul mozku pan smoljak a kryptobolsevik stetina o cely. 

höger,bohac,kohout,mrazek,burian a jini,o zenach pomlcim,s penou u ust vzyvali svého casu konecne, totalni vitezstvi velkonemecke rise.10.kvetna 1945 se z nich jakoby zazrakem stali odbojari a nekompromisni bojovnici proti nemecke okupaci. v roce 1948 jeste v lednu vyrvavali unisono, ze totalita bude bita, aby po 25. unoru hbite zakladali akcni vybory narodni fronty a vstupovali hromadne do ksc. vzpomenme si na pany marvana,jiz zmineneho bohace,vejrazku,vzdyt vite kteri to vsichni byli.

Pan stetina, veliky bolsevik a pritel sovetskeho lidu dostaval se zeleznou pravidelnosti zardenky, když mel soudruh breznev migrenu, nebo rymu. To urcite také bude o sobe vypravet...

pak prisel rok 1968, nekteri se pomylili, aby po prichodu breznevovych vyslancu z pomyleni vystrizliveli a horlive konsolidovali kulturni frontu.unisono podepisovali antichartu. po roce 1989 lhali, ze podepisovali jenom presencni listinu. a prisel listopad 1989 a tumas certe kropac, od prosince do ledna se z nich stali demokrate s.r.o.byvali cestni clenove nekolika desitek brigad socialisticke prace, uvedomeli soudruzi a soudruzky se mavnutim proutku premenili na nejskalnejsi bolsevikobijce pod sluncem,proti kterym byli bratri masinove provincnimi liberaly.

Moc hezky se to bude poslouchat, skoda ze to mam do jiznich cech tak daleko...