Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

/ #369

2012-11-23 23:55

Vážení diskutující,

zkuste uvážit jednu věc. Neustálým vzpomínáním na dobu před rokem 89 nevyřešíte žádný problém této země. Zvláště, když se budete tvářit, že vše bylo OK a byli jsme na světové špičce, protože si úroveň našeho spotřebního průmyslu mnozí dobře pamatují a měnová reforma 1953 byl nezapomenutelný megatunel do úspor milionů lidí.

Celkem efektivně vzbuzuje dojem zničené země a bičujete emoce. Jenže řešení nemáte. Lidé chtějí konzumovat a očekávají to modré z nebe a hned. To prostě ale nejde.

Stane se tedy to, co se zákonitě stát musí. Lidé začnou hledat jinde a taková strana se tu již formuje - DSSS. Zatím okrajová záležitost, ale nahlédněte do Řecka. Tam je Zlatý úsvit, tvrdě neonacistická strana, které letí preference nahoru a zatlačují i socialisty a komunisty. Oni totiž to řešení mají - mluví jasně o problému, o kterém se ví, ale nesmí se o něm mluvit, lehce sáhnou k tvrdým opatřením a nejsou zkorumpovaní. Navíc si nebudou brát servítky, protože nejsou s tímto režimem nijak spojeni. Vy ano.

Až toho draka probudíte, tak se pak nedivte. Bude argumentovat stejně jako Vy - blahobytem a sociální jistotami předválečného Německa, odmítne kritiku, protože jste mladí a tu dobu jste neprožili atd. Válku a genocidu prohlásí za drobné chybičky, které se prostě stávají. Teď už jsou ale jiní, polepšení a chtějí to dělat dobře. Vás nazvou rudou verbeží, která je překábatěná všude a tedy prapříčinou všech problémů.

Lidem to bude jedno. Chtějí své jisté a budou volit toho, kdo jim to už bude nejen slibovat, ale bude to schopen i dát.

Hrajete si s ohněm.

Předpokládám, že odpovědí bude sprška, že ODS je to nejhorší zlo. Klidně to pište, ale ten Váš skutečný nepřítel zatím vyčkává.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...