Otevřený dopis ombudsmanovi-stop lidským paskvilům

Marie Šmejkalová

/ #31

2012-11-14 02:32

Odmítám pobuřující slova paní Vrtbovské, která urážejícím a hrubým způsobem pošlapávají šlechetnou lásku, péči a tvrdou práci pěstounských rodin, včetně dětí v pěstounské péči !!! Žádné dítě není paskvil !!! To je trestuhodný výrok.
A co se týče horlení paní Vrtbovské pro model adopce pro homosexuální páry - rovněž nesouhlasím.
NEJDE přece O USPOKOJENÍ TOUHY HOMOSEXUÁLNÍCH párů mít dítě - JDE O TOUHY A POTŘEBY DÍTĚTE (!!!) být včleněno do RODINY.
Definujme si rodinu :Rodinu tvoří vždy muž, žena a dítě. Muž oplodní ženu=narodí se dítě, vznikne rodina. Táta dítko nosí na koni a učí ho mužské roli. Maminka dítě obejme a přivine na svou hruď, dává mu ženský vzor. Jak by se ve vztahu např. táta-táta přivinulo dítě na matčinu hruď? Homosexuální pár, byť registrovaný či sezdaný, není schopen přirozenou cestou oplodnit jeden druhého, tudíž nemůže vytvořit přirozený model rodiny.
Jak by se dítě, které, byť vychovávané v dostatku a péči mělo nebo mohlo vyrovnat s útoky vrstevníků ? Umí toto někdo domyslet ?!? Myslí na to někdo vůbec, jak by mohlo tomu dítěti být, jak by se mohlo cítit a zdali by pak bylo šťastné a mělo by kamarády ? Nezvýšilo by se riziko šikany, či výsměchu ?
Umím si představit, že by mělo jejich lásku - ale,milovalo by dítě JE? Není možné, že by se za ně stydělo, či je dokonce nenávidělo? Jaký dopad na jeho psychiku by měl takový model?
Milá paní titl.Vrtbovská, možná jsem ze staré školy. Asi ano. Mé (a nejen mé) názory jsou podle Vás zastaralé. Asi ano.
Jsou staré tisíce let.