Protipetice na zrušení rally!

JohnyS

/ #84

2012-11-13 21:13

Zkuste si vzpomenout na eru skupiny B kolik lidí zemřelo a jak dlouho to trvalo než se zakázala a teď tady každej šašek, kterej se chce zviditelnit volá po zrušení. Příjde vam to fajn co děláte s motorsportem. Zrušení skupiny B omezení rychlosti omezeni motoru. Takhle asi zachvilku budem zavodit leda na třikolkách protože jezdit na kole je nebezpečný a nějakýho exota co stojí v cestě by jsme mohli uprostřed lesa poradit.
S lidmi, kterým to vzalo bližního soucítím, ale zkuste taky zapřemýšlet co se stalo z druhé stránky kde oběti stály. Všimli jste si, že to auto ani tím plotem neproletělo a zustalo stát ještě na té straně plotu do kterého narazylo ? Takže tomu nějak nerozumím měl jsem za to že stali na zahradě, ale to by museli sedět na plotu nebo být o něj opřený. Stoupnout před plot by tam asi napadlo jen totálního magora to už nemate ani kudy utíkat.
Takže na Vás apeluji s tím neberte a neničte nám sport už ho ani dál neomezujte a radši přemejšlejte kde stojíte. Já co by fotograf taky lezu na nebezpečný místa, ale přemýšlím nad tím kam nejlépe uskočit a navíc podepisuji reverz !