Protipetice na zrušení rally!

Elite

/ #66 Ego Elite

2012-11-13 19:24

Vážení signatáři této petice, představte si tuhle modelovou situaci: Zítra odpoledne přijdete z práce a u vchodu do vašeho paneláku bude viset následující upozornění:

Tuto sobotu bude pořádat firma EgoElite na chodbách a v okolí vašeho domu bojovou hru "O největší ránu". Akce bude probíhat od 7:30 hod do 16:00 hod. Po tuto dobu budou zmíněné prostory uzavřeny a pohyb na nich bude jen na vlastní nebezpečí, protože se bude střílet ostrými. Nebojte, závodníkům se nic nestane, ti budou mít neprůstřelné vesty. Múžete se dívat klíčovou dírkou, ale ani tak nemůže nikdo garantovat vaši bezpečnost, protože dveře mohou být prostřeleny. Dívat se z oken se nedoporučuje, nejsou dostatečnou ochranou.

Líbí se vám to? Mně taky. Samozřejmě musíte počítat s tím, že nejméně dva dny před akcí se v okolí budou pohybovat různí lidé v maskáčích, budou hledat vhodné úkryty a budou se cvičně zastřelovat. Kdyby vám to vadilo, můžete na ně zavolat policii, ona je napomene. A jestli máte obavu, že by někdo z místních mohl zemřít, nenechte se vysmát. Jste přece plebs a u toho se to tak nebere.
Tak v sobotu... Nezapomeňte!
Vaše EgoElite