Vyhodte Bílka

Rocky

/ #1109

2012-11-08 15:03

1) Tak teď sem zmatenej. Proti čemu se teda protestuje?? Proti výsledkům?? Ty sou pokud beru v úvahu mistráky ucházející. A pokud jde o výkony.... tak zrovna argumentace Maďarskem neobstojí. Ten zápas sem viděl a pro jistotu jsem si našel reportáže z toho zápasu a hrál se zajímavej fotbal ve kterým sme byli lepší a měli víc šancí (to je argument pro ty co by rači viděli prohru po dobrým výkonu než výhru nebo plichtu po nudném výkonu). Ale prostě se prohrálo. Viz závěr z reportáže jednoho serveru: Tak tentokrát se štěstěna otočila proti českému týmu. Proti Izraeli reprezentanti dali gól v posledních minutách, teď ho naopak dostali. Akcí, které mohly skončit v maďarské síti bylo sice dost, ale počítají se až přesné trefy. A těch dal víc soupeř. Doufejme, že vystoupení národního týmu v Polsku bude úspěšnější.

2) Tak to je typický... argumentovat Plzní. Logika, že pokud by byl např. Vrba trenérem repre, že poté bude hrát repre tak úžasný fotbal jako Plzeň (mimochodem i Plzeň má výkonnostní výkyvy - ale to se jaxi mlčky nezdůrazňuje) je fakt naivní.Jak už sem psal před tím. Trenér v klubu má úplně jiný možnosti pracovat s týmem než trenér repre.

3) tady nevim jak ste vykouzlil slovo ,,opakovaně,,?? Já tohle zaslech od Bílka pouze po zápase s Bulharskem.

4) Brucknerovi se vyčítalo úplně to samý?? A odvolával ho snad někdo?? 4-5 let v kuse to byla v podstatě jediná taktika když se nedařilo. Všechno na Kollera. Netvrdím, že Pekhart je nejlepší volba, ale argumentovat Lafatou, kterej už x-krát (a to hrál několikrát i od základu, právě v těch přátelácích, které nedopadly a na které se nadává, že Bílek nikoho dalšího nezkouší) dokázal, že vlastně nic nedokázal.

5)Bohužel mediálně působí Bílek velice špatně a s tím souhlasím. To takovej Hašek (i když s repre dokázal kulový) dokáže pře média působit daleko sofistikovaněji. Stejně jako další většinou neúspěšní a na trenérské křeslo se tlačící trénéři. Bílek je prostě bývalej hráč.. teď trenér a není to politik. Ale od toho tam není. Je zodpovědnej především za výsledky v mistrovských utkáních. A pokud se nepletu tak má za víc jak 3 roky ve funkci pouze 5 porážek (z toho dvě s gigantem Španělskem)