Petice za svobodné používání elektronické cigarety

Nekuřák

/ #9 a proč ne?

2012-09-09 02:11

Přeji pěkný den.
Ačkoliv jsem nekuřákem od narození rozhodl jsem se napsat sem svůj názor v němž souhlasím s vašimi názory.Moje žena dříve kouřila a přestala sama čemuž jsem VELMI rád a to bez podpůrných prostředků,
což se nemusí zadařit každému jak chápu a pokud takováto, nebo jiná "VĚC" a lhostejno jak ji nazveme zda berlička, pomůcka, podpůrný prostředek, vonná tyčka, elektronický inhalátor blíže nespecifikované látky atp... může pomoci ve stádiu odvykání, nebo jako náhražka, (jenž by však "prokazatelně nebyla zdraví nikterak škodlivá svými účinky" )pak by to bylo PLUS nejen pro samotného uživatle, jenž by omezil či eliminoval jinak škodlivé kouření před nímž nás neustále (někdo by řekl možná alibisticky) odevšad varují. Omezujte kouření všade zní, ale když se chystá rozpočet pak není nemožné, že leckdo má otlačena kolena aby nepřestali všichni kouřiti, neb kasa by šla do ... ano správně mínusových hodnot!
Daně jak z alkoholu tak z kuřiva jsou velkým zdrojem příjmů v každé ekonomice a toto spolu s jinými aktivitami odnaučujícími kouření je v podstatě sabotáž na státní ekonomiku a lobby zainteresovaných firem.
Takže resume?? z mého pohledu jsem rád
že nelíbávám popelník(myšleno manželku)
že nemusí chodit v mrazu na balkon neb jiného azylu,
že neutrácíme dříve sice třeba 8 korun, nyní mnohem více(asi zasadili dražší a lepší sortu tabáku :-)
že nepáchne oblečení a jiné věci...
Tak takovéto věci mohu přát všem kdož přestanou a tím že nekouří klasicky ale náhražkově se některé z tohoto vypsaného že... může aplikovat i v jejich životě což by bylo SUPER no ne??
a to nejsou rozebírány zdravotní aspekty, aby se to nebralo jako nekuřákovo otravování příjemné kuřácké atmosféry :-)