Petiční akce na podporu spisovatelky Lenky Procházkové a režiséra

MARNOV

/ #244 Re: Re: Re: Re: Vysvětlete nám konzervativnějším:

2012-07-19 00:36

#243: martino - Re: Re: Re: Vysvětlete nám konzervativnějším:

Bláboly o rozporu s ÚS jsou vymyšlené a Vaše vyhrožování a traktáty o zpochybňování jsou zjevné nepravdy. Navíc mě podsouváte Vaše uvažovaní.

Citujete ÚS sice správně, ale odpor můj a dalších lidí je proti tomu, že vláda se připravuje vrátit i to co patřilo státu k 25.2.1948... Zdůvodnění o zkoumání, analýze, kontroly v archivech se netýká fyzického majetku, nýbrž soudních spisů. To je podstatný rozdíl oproti Vaší dezinformaci. Rozsah majetku zatím nikdo nezná a jsou známy pouze celková čísla bez znalosti jak se k nim došlo.

Vlády tento MEGAODPUSTEK dělají tajně jako spiklenci, aby lidé byli postaveni před hotovou věc... Hrad Orlík byl vydán také tajně, neprávem a sofort...

IMHO v tak důležité věci je referendum základní povinností. Obecně platí, že současné postkomunistické/modré vlády rozhodují o věcech ke kterým NEMAJÍ volební mandát.

Vaši zaslepenost informuji, že letošní rok (tedy taky po více než 20ti letech) soudkyně v Olomouci  uvedla, že náš 300let starý rodinný majetek: "přešel do socialistického vlastnictví" a mám smůlu blabla. Jedná se pouze o pár hektarů, ale překvapením mě spadla brada. To je totiž přesně to co obhajujete taky. Teď možná bude "můj" majetek vydán jako ODPUSTEK.