Petiční akce na podporu spisovatelky Lenky Procházkové a režiséra

Pepan

/ #196

2012-04-10 01:40

Vážená paní Lenko,
držím vám všechny palce co mám. Hlídejte se a pečujte o sebe. Jste pro tu chátru cizáckou a jeji domácí slouhy nebezpečím a cílem. Jejich zbraní v těchto případech není demokratická debata, ale metody "pláště a dýky".

Celá kauza restitucí a podobné aktuální i minulé tunely na republiku a občany jsou jen milostivým sypáním zrní současné domácí mocenské chátře za věrné služby globálním mocným v jejich díle. Vše co se v této zemi děje - a dělo - nebylo a není v žádném případě v zásadních krocích v režii domácích "mocných" (nebo "zvolených":-)) ).                                          Mafiánští kašpaři a podržtažky z politické reprezentace posledních let to jen potvrzují. Topoly a jemu podobné hradní i jinak vládnoucí pány a dámy nikdo doma ani v zahraničí nebere vážně. A na image jednoho, co zdánlivě berou vážněji, si zahraníční "šéfové" pořádně mákli a taky zaplatili.

Dnešní tragedií této země není to rojení amorálních cizáků s domácími slouhy okolo ní, jejího bohatství (zbytků - :-)) a budoucnosti - to je bohužel politika.                                                                                                                          Problémem je, že nejen národ jako celek k tomu mlčí a jako ovce šlape, ale mlčí a šlape i většina jeho inteligence.

Máme vůbec ještě nějakou v tradicích té z předcházejcích let a staletí? Její drtivá většina se dnes bojí, zblbla,ztratila základní morální axiomy vzdělanců,nechala se uplatit,emigrovale nebo vyhynula?

Těch pár světlých vyjímek je pod sofistikovaným tlakem domácího "pláště a dýky", často s nadnárodním doporučením a dohledem.

Paní Lenko, věřím, že máte na to nastavit jim trochu zrcadlo a probudit alespoň pár z nich. A jak národní historie potvrzuje, i z pár vloček lavina se do pohybu dávala a cestu právu,svobodě a národní hrdosti klestila. Držme se tedy lepších odkazů vlastní historie a volejme národní inteligenci k zodpovědnosti a "službě".                                                                    Pamětníci se musí ozývat, aby mladí věděli odkud jsou, kam patří a za co má být jejich boj. Cizáci tu za podpory národní spodiny kradou a panují už příliž dlouho.

Vám paní Lenko ještě jednou vše dobré, hodně zdraví a díky.