Petice za zachování Artkina Centrál

Marcel Žaluda

/ #35 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-03 08:35

#33: - Re: Re: Re: Re: Re:

Bože můj a tahle demagogie má být co? Takže pokud nebudu vystupovat před každou kauzou zastupitelů, tak nesmím vystoupit  a psát o této? To je ta samá demagogie, jako když tvůrce filmu napíše kritikovi, že si má nejdřiv natočit film a pak kritizovat.

Já nikde nepíši o hokeji, nedělám žádné veletoče. Snažím se velmi konstruktivě přistoupit k této petici, která je dle mého názoru špatně, neboť nenavrhuje žádné řešení, pouze s upírá směrem k podpoře stávajícího provozovatele. Jak je vidět i z příspěvků zde.

Jak pane inženýre můžete vědět, že jsem nerozporoval postavení Uldrychova monumentu, nebo že se nazajímám o ostatní průšvihy města a zastupitelů? Jste snad vědma? Jak víte jak se chovám v jiných situacích?

Vy cítíte touhu lidí kolem sebe. Já jsem již psal nemám se záchranou Centrálu problém, ale ne způsobem oddlužení soukromého subjektu, který nasekal svým lajdáctvím milionové dluhy.

Z vašeho velmi "otázkového" příspěvku tedy vyplývá, že když se na radnici děje svinstvo v jiných kauzách, má být kauza Centrál vyřešena stejně?

Pak jste hodně velký pokrytec. Velmi nechutné je vaše vyjadřování o "vůli lidu tohoto města" (zatím je tato vůle vyjádřena několika stovkami podpisů), vůli občanů. Většinou takto mluví bývalí bolševici, nebo profesionální politici. Jedna z vůlí občanů Hradce Králové je dána volbami a aktuální koalicí v zastupitelstu. Ta zatím z mého pohledu moudře rozhodla, do soukromé firmy nelít peníze.

Teď doufám, že vyhlásí výběrové řízení na nového provozovatele a problém Centrálu bud zdárně vyřešen.