Petice za zachování Artkina Centrál

Marcel Žaluda

/ #30 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-03 02:02

#29: Pavel Nix - Re: Re: Re: Re: Re:

Rád bych se přihlásil, ale zatím v kině přežívá zadlužená společnost, která zadržuje majtetek, který ji z více než z 75% nepatří. Až vrátí co není její a odejde z kina, město např. vyhlásí výběrové řízení na nového provozovatele tak se o tom můžeme bavit. Do té doby můžete řešit tuto kontraproduktivní petici. Tak jak je napsána nedává smysl, neboť "operuje" se sdružením, které ztratilo veškerou důvěryhodnost. Byl jste pane Maixnere na posledních třech zastupitelstvech, kde se o Centrálu jednalo? Pokud ne, tak doporučuji záznamy:

http://www.hradeckralove.org/hradec-kralove/zvukovy-zaznam-jednani

Z toho vám dobře nebude a teď nemyslím práci zastupitelstva, ale i vyjádření a názorové obraty pana Kučery. Obzvláště část se slíbením převodu majetku za odpuštění penále za špatně vyůčtovanou dotaci a pak veletoč s tím, že to nejde, neboť je to vyvedení majetku (toho, který nepatří Centrálu), až jsem musel zamáčknout slzu.

Ale to nic, jak už jsem psal, informace dnes nikoho moc nezajímají, důležité jsou dojmy. Chtějí nám vzít kino, tak šup, hned podepíšem petici. No nic, dobrou noc pane Maixnere.