Chceme BiGy v Letovicích

sestra Filipa

/ #30

2012-03-13 20:00

Prosím úpěnlivě o zachování školy. Teprve, když se ukáže, že my křesťané dostojíme svých závazků, budeme se starat o projekty, které jsme rozjeli, teprve potom svět uvěří, že to myslíme vážně. Pak teprve budeme svědčit o Kristu. Není problém provozovat Gymnázium v Brně, kde se jedná o skoro prestižní školu. Kolik lidských srdcí bude zraněno - ano "nezájmem". Promiňte- ale to je ten pravý důvod rušení školy - o dítě, které potřebuje jenom podporu. Ono to dítě chodí a žije samo- není to spíš sláva a zázrak? Buďme na tu školu hrdí. A ne ji odepsat. Ach, je to snad tak těžké, chovat se jako dospělí lidé? Jde o podporu, které se této škole má dostat. Jestliže se chce, tak se prostředky najdou a seženou. Ale je třeba oslovovat a jednat. Rušení školy s takovou dlouhou existencí - je zrada na Těle Kristově. Vím, co říkám. Proč zrovna my křesťané máme zraňovat lidi, které jsme na sebe navázali. Je to skutečně do nebe volající.

Je třeba se začít starat - pro život a ne pro smrt. Rozhodovat se - pro život ne pro smrt. Nenechat věci jít samospádem a čekat, jak se to vyvine. Následování Krista je hlavně to, že se nezrazují a nezraňují nekřesťané. Prosím- zachovejte školu....

Nejspíš to nikdo z rozhodujících lidí nebude číst, ale modlím se, aby se jim dostalo Ducha, Ducha Kristova. Ducha Božího a ne ducha tohoto světa- vystrašenýho chudáka, kterej se zbavuje jednoho problematickýho dítěte za druhým. Žijeme ve světě potratů- to je teda fakt hanba. A hřích.

Škola, která se rentuje? Copak to je nějaký argument?