Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Wimous

/ #3552 Re:

2012-01-13 09:16

#10: -

Divím se, proč není tolik povyku, že máme ulice, náměstí, nádraží a nevím co ještě pojmenovány po T. G. Masarykovi, že máme ulice a náměstí E. Beneše, K. Čapka, J. Nerudy, J. Lady, J. A. Komenského, K. H. Borovského, B. Němcové a spousty dalších. Pojmenovávání po osobnostech je od nepaměti úplně normální věc, jako že slunce vychází na východě a zapadá na západě. Co ale vůbec nechápu je srovnávání člověka, jakým byl V. Havel se zrůdami typu Stalin, Hitler, Gottwald, Fučík ... Nepamatuji si jediný případ, kdy p. Havel nechal zavírat někoho za svoje názory, nechal zabíjet ty, kteří měli odlišný postoj. Nepamatuji si, že by se choval diktátorsky tak, jako Vámi zmiňované zrůdy.

Proto doufám, že k letištím J. F. K. v NY, Indiry Ghandiove v Indii, Charlese de Gaulla v Paríži, Franze Josefu Straussovi v Mnichově, Milanu Rastislavu Štefánikovi v Bratislavě již brzy přibude letiště Václava Havla v Praze.

A stydět se za to, že jste, jak píšete Čech, vůbec nemusíte. Vy totiž Čech nejste.  Doporučuji Vám změnit občanství třeba za kubánské, odstěhovat se tam a žít v systému, který by zde byl, kdyby se Václav Havel se svými blízkými nepostaral o změnu.

čest práci