Petice za zákaz dálkového ovládání činnosti lidského mozku


Nepřihlášený uživatel

/ #153

2020-11-04 13:27

Já když někde v Turnově povím co se mi tu děje, tak chodí po lidech a říkají, že mám paranoiu (O TO JIM JDE, UDĚLAT Z NÁS BLÁZNY V OČÍCH VEŘEJNOSTI, POKUD SE POKUSÍME BRÁNIT) 

Popíšu alespoň nějaký způsob obtěžování

pouliční divadlo a obtěžování mého přítele, kdy se snaží mě donutit k žárlivosti. Jsem blondýna a jednu dobu můj přítel potkával pouze černovlásky které ho všemožně sváděly a pronásledovali na každém kroku, sám si toho začal všímat a to z něho dělají toho kterého chrání, má přátelé atd. 

Jednou mi u práce stálo asi 6 lidí, byly to sousedé bytu do kterého jsme se chtěly nastěhovat. Holka abnormálně vychrtlá (facebook - lucie Sejkorová - KV final) na mě dělala ksifty, vyplazovala jazyk, nenápadně jsem jí vyfotila. Přítelovi jsem vše řekla, volal tomu který nám byt ukazoval (byl mezi těmi 6-ti lidmi před mou prací - Vratislav Šámal - Frýdštejn), co to mělo znamenat? jak vědí kde pracuji a proč tam vůbec byli? Nacož přítelovi odpověděl: Vůbec jsme ten den nevyšli z báráku, Lucka je celý den doma a vůbec neví o čem to mluvíte. Hovor ukončili, za pár minut přítelovi volala družka toho Šámala: Víte, nám se zdá že je Vaše přítelkyně psychický nemocná (viděla mě jednou v životě a byla jsem fakt milá, usměvavá a opravdu pochybuji, že bych působila nějak v nepořádku) možná má paranoidní schyzofrenii, měl byste zvážit, zda s takovou holkou chcete vůbec být, nocož jí přítel odpověděl: Víte, ona si vás všechny vyfotila!! Na tu fotku právě koukám. Na druhé straně se pak už jen ozývalo koktání a následné zavěšení telefonu

Dále, miluji ženské křivky, podle mě musí mít žena prsa, boky, zadeček a dbám si na to abych to tak měla. 5 let v kuse tady v Turnově mého přítele každý den sledují, obtěžují a vždy si dbají na to aby šli před ním abnormálně vychrtlé holky, už ani nevybírají ty s hezkým obličejem, v obličejích jsou opravdu odporné, vybírají jen ty extrémně vychrtlé. Ti ho sledují every day kamkoliv jde. A víte co mi řekla moje ,,nej kámoška'' která v tomto svinstvu jede taky a chodí ho tímto způsobem vábit kdykoliv on vyleze z bytu??? Víš, holka chlapy nestojí o křivky ale o to aby ženy moc nejedli aby jim pak připomínaly děti, oni se ti chlapy pak cítí mladí - zůstala jsem na ní koukat s otevřenou pusou (celý život má komplexy z holek co mají prsa, zadečky a hezké obličeje) Jejich cíl? Zakomplexované Turnovské holky se snaží Turnovským chlapům vnucovat co se jim má líbit. Proč?? Odpoveď máte níže.

 

(Otěže Turnovského gangstalkingu a kontroly mysly drží převážně Turci, Arabové, Ukrajinci - což jsou převážně bisexuální pedofilové a v případe UK myslím, že za 20kč by byli schopní skopat malé dítě) A jsme u toho.  

Dále:

Z bytu se mi ztráceli věci které jsem pak následně viděla na těchto anorektických holkách. První dva roky v novém bytě byly všude naaranžované černé vlasy, po tom co byly naaranžované i na mém vypraném a ve skříni uloženém prádle jsem vyloučila možnost, že by tam vletěly oknem. Jakékoliv podezřívání přítele jsem vyloučila po tom co jsem udělala divadlo, vyměnila jsem fabku (o čemž jsem mu neřekla) a dbala jsem si na to abych odcházela po něm a přicházela před ním aby vyměněnou fabku nějaký čas nezjistil. A co se stalo?? Věci stále mizely a když jsem si koupila něco nového brzy to bylo nastřihnuté nebo rozpárané, propálené. Zámek nikdy nebyl poškozen. Běžně a neustále mi mizel hřeben (ráda se češu) přítel mě x seřval, že jsem nepořádná. Jeden den před odstěhováním jsem 40% zmizelých věcí našla na trávníku kam jsem chodila pravidelně venčit psa včetně hřebenu, který mi zmizel pár měsíců předtím. 

 

Kdekoliv jsme bydleli vždy sousedé ze všech stran mlátili pěstmi do zdí, několikrát do týdne vrtali. 1-3x do roka malovali a minimálně jednou ročně rekonstruovali celý byt a to v každém bytě okolo našeho a to po celou dobu kdy jsme tam bydleli, byt č.2.....12 let bydlení, č.3.....5 let bydlení 

Za tři roky mám stovky zvukových záznamů a to i z každého dne jednoho měsíce. Věřil by někdo na takovou náhodu vy co se tady oháníte chocholouškem????

Teď bydlím v bytě číslo 4 a první den si vymaštěný soused se svou holkou pozvali lidi až někde ze 100km vzdálených měst aby se nás šli podívat. Jak to vypadalo? Vylezli ze dveří, začali se nám zničehonic tlámat do ksiftu a rychle zase zašli. I tak může vypadat tato organizovaná šikana.

A už po týdne začínalo první bušení pěstma od nových sousedů. Potom co jsem si přes katastr nemovitostí zjistila kdo tam bydlí, klepání najednou ustalo.

 

Jesli někdy narazíte na FB na někoho kdo píše, že pracuje pro společnost Nepřítel státu - jsou to aktéři tohoto svinstva který devastuje základní lidská práva, jinak někteří z nich tomu říkají hra a ti co se hodně snaží to dělají proto že chtějí být ve vyšším levelu, vyšší level znemaná, že žijete už jen pro tu hru. Zavolají vám třeba ve tři ráno a vy musíte být k dispozici ale neberte to, ti lepší z nich mají i 100.tis měsíčne a spousta výhod i nevýhod jako ztrátu duše, cti, ega, lásky, svědomí, emocí, často končí sami, podvádění, neštastní, protože se vyžívají v tom když mohou ničit lidem vztahy což se jim vrací jednak karmicky a hlavně ty jejich vztahy jsou falešné na základě toho, že někoho odloudili od někoho jiného, je to pro ně vždy začarovaný kruh. Jak káže zákon akce a reakce. JJ kdyby to bylo jako v červeném trpaslíku - zóna spravedlnosti (když třeba někdo někomu něco ukradl okamžitě mu zmizela nějaká věc, když zapálil Rimmerovi prostěradlo začal sám hořet. Kdyby tohle existovalo, nemusíme tady teď nic řešit.

 

Pak zápachové a ponižující hry. Kapitola sama o sobě, kdy se o těch nejzajímavějších a nejhezčích holkách ve městě říka, že jsou pohlavně nakažené, smrdí atd. Proč takové schazování seběvědomí?? Víte oni ti oškliví, nepřitažlivý a už značně staří muži v Turnově taky občas chtějí hezkou holku, tak jak zařídít aby se všichni chlapy a kluci o které je opravdový zájem vyhýbali těm nejžádanějším holkám??? Rozníst o nich, že smrdí, že jsou pohlavně nakažené atd. A co je ještě lepší když každy pouliční stalker natáhne nosem kdykoliv okolo té slečny či paní projde. Jak se asi taková holka či paní bude cítit když to opravdu vydrží několi let??? Zažila jsem i to kdy úplně cizí lidé na mě přes celou ulici řvali fuuuuj to je ona. V tomhle jedou všichni stejně jak Češi tak Arabové, Turci atd. To je očividně jejich oblíbená činost. A Jaké to je vtipné, když tohle dělají místní neudržované nebo dosti nevzhledné dívky těm cíleným barbínám??

 

Jistá slečna a jménování si nechám zatím pro sebe protože toho udělala opravdu hodně!!!

1. Dala mi špendlík do nové boty

2. Do kapes od koženky mi nasříkala nějakou pěnu či krém

3. Zahrála před celou firmou divadlo, že ztratila klíče od auta, následně si vydupala půjčení auta od kolegyně, která je také cílená a pak měla problém s brzdami, a své klíče schovala ke mě do kapsy - dvě mouchy jednou ranou

4. Sabotovala mou práci s pomocí syna šéfů který měl doma tou dobou těhotnou ženu, jistá bílá tekutina byla k nalezení každý den na mém pracovním stole a k tomu vždy naaranžovaný vlas abych věděla kdo za tím stojí, jistá slečna se taky kvůli mě každý měsíc barvila aby měla jistotu, že budu vědět která bije. 

5. Nový sousedé mi dělali peklo a naschvály, pak jsem zjistila že ona je jejich kamarádka.

6. Jak se prezentuje na Facebooku??? Jako Holka která pomáhá opuštěným zvířetků. Cehož si všímám nejvíce, ty největší svině občas utrousí něco na charitu a strašně si dávají záležet aby o tom co nejvíce lidí vědělo. K tomu tady chodí lidé s totálně čistou a spravedlivou duší o kterých se po celém městě vypráví, že mají paranoidní schizofrenii, že jsou zlí, výbušný atd. A takovým se říká mezi námi CÍLENÍ JEDINCI. Já poznám zlého člověka na dálku, zlý jsou ti co v tomto jedou, možná je to pro ně nějaká zkoužka, zda mají v sobě opravdové barbary a ano většina z nich má, ostatně proto také byly pro tuto činnost vybráni, nemýlim-li se???

 

PS: Jesli budete dále pokračovat v takovém měřítku jako doteď začnu se zveřejňováním jmen, videí a informací o dané osobě!! JO A NEBOJÍM SE!!!!