Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize

Hanina

/ #31 Kout pikle na Vyšehradě se nevyplácí

2020-10-28 22:42

Cituji z knihy PhDr. Olgy Krumlovské Místa, která léčí.

Vyšehrad je jakýsi slovanský Olymp, na němž sídlí slovanští bohové - energie, která se zde soustředí je duchovního charakteru. Není náhodou, že jsou právě na Vyšehradě pochováni největší velikáni naší kultury a býval pohřebištěm českých panovníků. 

Pokud se sem vypravíte na procházku, dbejte na to , abyste své myšlenky směrovali na problémy , které netrápí pouze vás. Nejlépe je zaobírat se problémy vlasteneckými, sociálními, štěstím a zdravím apod. 

Vyvarujte se přemítání o svém hmotném majetku a jeho nezaslouženém rozmnožení . Na Vyšehradě se nachází několik nebezpečných míst, kde by se vám nemusely takové myšlenky vyplatit, Jedná se o velmi účinné svatyňky, připravené postihnout každého, kdo se ocitne v zóně jejich působnosti  a je naladěn na frekvence , které vyzařují právě myšlenky na peníze, majetek a vlastní prospěch. 

Funguje to. 

O čem tam naši vládcové jednali?  To jsme se nějak nedozvěděli. Jak si rozdělí funkce nebo snad dotace za doktory ze zahraničí? Žádný zápis ze schůzky asi neexistuje. 

Každopádně duchové našich praotců nespí. 

Páni doktoři - vážím si Vaší odvahy a hluboce před Vámi smekám. Držím palce, aby konečně zvítězil zdravý rozum. 

Strach, který zasévají naši přední představitelé vlády, a daří se jim to , je nejlepší podhoubí pro vznik nemocí. Je třeba vyrovnat energie v kolektivním vědomí, kde v současné době převládá strach, zloba, závist, zášť, nenávist. Vysílejme pohodu, klid, radost. Smějme se a zpívejme. V každé pohádce je návod - láska je silnější než smrt.  




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...