Uzavření škol i pro MATURANTY


Nepřihlášený uživatel

/ #30 Re: Re: Mimořádná situace žádá mimořádnou maturitu.

2020-04-17 08:21

#29: - Re: Mimořádná situace žádá mimořádnou maturitu. 

Dobrý den,

napsala jste to naprosto výstižně. Je to dost podstatný příspěvek, protože určitě nejste jediná. A jsem přesvědčená o tom, že takto to nevidím jenom já, ale většina pedagogů. Je dobře, že jste zmínila tu nejistotu, v které jste se nacházela a stále nacházíte. Co přesně a jak bude. To je totiž dost podstatný ARGUMENT pro to, aby se klasická maturita nekonala. To je přesně ono, na co by se měla vláda zaměřit!

Pokud byla situace nejistá, neměla vláda v projevu na nátlak opozice tu možnost, že se klasické maturity letos možná konat nebudou, vůbec sdělovat. To byla kardinální chyba, tlačit na vládu, aby za nejisté situace sdělovala kroky dopředu, když to nebylo v dané chvíli možné! Zde je výsledek, několik petic a zhoršená schopnost studentů se na učení soustředit. Pokud projev vlády, který jim vnesl trochu světla do "temných dní", maturanti poslouchali, a dovedu si živě představit, jak hltali každé slovo, okamžitě s učením, vlastně samostudiem, polevili a naprosto vypli. Nemůžou teď po nich chtít, aby zase zapli a úplně v klidu odmaturovali. Copak jsou to nějací roboti? To prostě nejde! Vláda je v tom teď nemůže nechat!

Pevně věřím, že veřejnost si toho psychologického momentu také všimla, a že rozumní lidé vás v tom nenechají a pokusí se vám všemi dostupnými prostředky pomoci.

Opatrujte se.

JT




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...