Uzavření škol do konce školního roku


Nepřihlášený uživatel

/ #48

2020-04-09 21:09

Kocourkov. Babiš s Plagou a Vojtěchem budou mlátit do stolu že studenti a žáci prostě půjdou do školy, budou dodržovat hygienické opatření a měnit si roušky podle doporučení. Vzápětí však jen tak mimochodem prohodí, že roušky, rukavice a jiné ochranné prostředky jsou nedostatkové zboží i pro nemocnice. Co z toho tedy vyplývá? Holt maminky a tatínci přijdou z práce, sednou k šicím strojům a ušijí svému dítku aspoň 10 roušek, aby se mohla kontaminovaná várka z pondělí vyvařit a vyžehlit a děti mohly jít v úterý s klidem do školy s novými rouškami, zatímco ty pondělní se suší. Amazing.
A ještě se vyjádřím k častým stížnostem žáků a studentů, že se jim doma špatně učí. Z mého pohledu (ve škole věčně spím, protože trpím nespavostí- čistá pravda) je to absolutně perfektní. Vím dopředu, na co se mám připravit, znám termín odevzdání práce a můžu to sepisovat a plnit klidně i ve 3 ráno. Úžasné. Mám nejlepší známky za 4 roky studia (jsem ve třetím ročníku, propadla jsem skrze ten svůj problém- nestěžuji si, jen uvádím věci na pravou míru tak, jak jsou).
Další věc je fakt, že děti a studenti nemusí dost dobře zvládat látku. Jenže, i v této nelehké situaci, je vysvětlení dané látky stále povinností učitele. Pokud se k tomuto svému údělu staví flegmaticky, pak má student, popř. jeho rodič, plné právo stěžovat si řediteli školy a/nebo školní inspekci. Za výuku odborného předmětu není zodpovědný rodič, ale učitel onoho předmětu. A v případě že učitel danou látku vysvětlí a student to stejně z nějakého důvodu nepochopí, napomůže internet a odborné články na něm, popřípadě rodič může trochu investovat a koupit dítěti audioknihu na toto téma, či mu sehnat jiného učitele (ať už ze školy, přes známost, nebo soukromého), který mu to bude schopen vysvětlit.
Asi už jsem toho napsala dost pokud někdo bude mít tu trpělivost a přečte si to, prosím, zanechte mi zpětnou vazbu. Ráda povedu diskuzi na úrovni.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...