Petice Strany Zdraví Sportu Prosperity (SZSP), určená vládě ČR

Nejsem RASISTA jsem jen utiskovaný

/ #208 Re: CIKAN

2011-12-08 15:16

#3: PISTA - CIKAN

Pořádek si udělají lidé sami,mnohé už štvou romské privilegia.Mnohé už to štve do takové míry,že se spousta pseudohumanistů bude divit.Za svůj poměrně dlouhý život,jsem nepoznal vzdělanost ve Vašich kruzích.Asi se nepohybuji po speciálních školách.Inu,To co je dáno v genech je v genech,To nejde popřít.

Neexistuje,ba je i vyloučeno,aby došlo k nějakému napravení.Pořád jsou prý na Vás páchány křivdy.Tak proč i ve světě,de FACTO všude,když se řekne CIKÁN mají lidé hrůzu v očích?Vysvětlíte mi toto prosím?

Dám příklad.

Japonská kultura,kterou uznávám,tudiž NEJSEM rasista.Pozdrav se provádí ůklonou,je tam jistá vzájemná ůcta.Tato země díky své dlouhaleté isolaci to dotáhla na maximum.

Když si vemu EVROPA -Krásně stavitelské slohy,umění,přímo skvosty tryskající lidským duchem.

Když si představím Severské země zase tak

Rusko -cokoliv.

Ale nějak mi uniká co za ta léta dokázali ROMŠTÍ inženýři,stavitelé,umělci,špičkoví chirurgové.Rád se s Vámi sejdu,dokonce i prostorné místo jsem zamluvil a to v telefonnjí budce na Václaváku.

Je spousta profesí,lidí,co je káží,Například,různé "neziskové" organisace složené z absoloventů velmi pochybných škol.Vzdělání má dnes kdekdo.Každý může být JUDr atd atd..ale zajímajím mne profese,kde je zapotřebí miít skutečné znalosti,skutečný lidský um.S tímto jsem se u Vás ještě nesetkal!!!!!!!!!

Když se řekne CIKÁN.Já osobně si představím i lidi,co umí od srdce zahrát na housle,mají jak se říká své,ale umím si i představit generaci lidí co nemají vůbec žádné vzdělání a přitom ze zákona měli povinnost chodit do školy,ale hle,nějak jim to asi neělo..Kolik 99 procent?

Vaše požadavky jsou směšné. Začněte žít tak,že půjdete příkladem a NIKDO na Vás neřekne křivého slova.

Stavte,vnalézejte,učte se,cokoliv co druhým pomůže.Pak se řekne,jooo,,Cikáni,,sakra to jsou machři.

Když se toho dožiji,sním svůj vlastní klobouk!