Petice Strany Zdraví Sportu Prosperity (SZSP), určená vládě ČR


Nepřihlášený uživatel

#201 Re: Re: Re: CIKAN

2011-12-08 11:41

#197: - Re: Re: CIKAN

To že 70-80% cikánů pracuje je smyšlenka, jestli je to 5% tak je to hodně.  Nekažte tady bludy...všichni víme kolik se jich denně fláká po ulicích . A jestli prací myslíte odvoz kradeného železa , upozorňuju že to není práce, ale kriminalita, u které by se ovšem s 70-80% dalo souhlasit.

pepa

#202 Re: Re:

2011-12-08 11:56

#198: jn - Re:

vy budete patrně nějakej co žije z programů na nepřizpůsobivé, co?

Podobné kecy o tom, že je to od těch kdo to chtějí řešit, jen  populismus , prskají právě pseudohumanisti a jim podobné existence.

Lidi napříč politickým spektrem chtějí tento obrovský průser ČR vyřešit, rychle a efektivně.

SZSP jako první strana do problému nastoupila a slušně ho otevřela. Až na váš pochybný  příspěvek sklidila naprostou podporu .

Politická strana je tady od toho, aby plnila vůli většiny, která si politiky volí. A je úkolem politiků dělat vše pro spokojenost většiny, čili být populistický, tzn. starat se o to co chce lid. Populismus je úkolem politika, on je tu pro lidi. To jen čeští pravdoláskovci, pseudohumanisti a samozvaní ochránci práv cikánů ( za vším stojí obrovský byznys s dotacemi na nesmyslné a nicnepřinášející podpůrné programy pro cikány), kteří se z tohoto neštěstí českého národy živí a jen ho zvětšují ( a je jich max do 100 kusů), nám tady pořád melou slova jako rasismus, fašismus, populismus. To je to totiž to jediné co umějí, a chtějí udržet dnešní stav, aby dotace tekly i nadále a oni měli výplatu.

Proti tomu se musíme postavit, kvůli takovým chytráčkům je to největší problém ČR.

Koneckonců min. sobotu na konferenci ODS v ÚSTÍ premiér jasně řekl, že jde o těžký problém, dosavadní vlády ho neřešily, a on teď chce zavést nulovou toleranci, nepodporovat flákače a parazity, čili konečně se nahoře probrali, zaplaťpánbůh zato.

A je klidně možné, že k probuzení přispěla aktivita SZSP s peticí, za to jí patří velký dík a podpora, kterou od lidí jednoznačně má a mít bude.

Pepa

 

 

Pepa

#203 Re: Populistické tlachání nesolidních poblitiků...

2011-12-08 12:15

#200: jn - Populistické tlachání nesolidních poblitiků...

Pane, na které výplatní pásce pseudohumanistických, pravdoláskových a jiných velmi ziskových "neziskovek" figurujete?

Problém s cikány chcete přebír problémy s korupcí ? jeden problém zastírat druhým, přehazovat diskusi na jinou kolej?  Obě věci jsou problém a obě se musí řešit, a není nikde psáno, že každý musí řešit všechno, od toho je spousta stran které nabízejí své přínosy voličům, každá ať nabízí to nejlepší co umí.

Články z tisku jsou jasné, je to katastrofální průser kam se to celé s cikány v ČR nechalo dojít, takže to nebagatelizujte !!!

Body petice mají logiku, jdou k jádru celého maléru, a jediný vy ze 200 komentářů je zpochybňujete, to je trochu divné, proč by vám měl ty vaše snůšky bezdůvodných napadání kdokoli věřit? Lidi nejsou blbci, vidí to celé denně kolem sebe na ulici i doma.

Ty vaše "ušlechtilé" pražské kavárenské návody si vylepte doma na lednici , abyjste denně viděl jak moc jste mimo. Cikáni putují Evropou cca. 400 let, od prvopočátku přinášejí ve všech zemích snad jen problémy, kriminalitu  a neskutečnou zátěž pro sociální systémy konkrétních zemí. Nikdy nikomu se je nepodařilo změnit tak aby se chovali jako evropané, a to ani po dobrém, ani po zlém ( za Marie Terezie a France Josefa je hnali ven ze zemí rakousko uherských, za první republiky vyšel zákon o cikánském zlořádu, atd.). Jediný kdo na ně kupodivu platil, byli komunisti, za nich museli pracovat a policie se s nima nemazala. Dneska se jich bojí, neb pravdosláskovci by jí žalovali.

Po revoluci se jim 20 let cpe horem dolem bez práce a výsledkem je jen to, co je psáno novináři v článcích , které jsou uvedené v úvodu petice ( odkaz).  Kriminalita, agresivita, zneužívání dávek, porodnost rostoucí řadou geometrickou, takže je za chvíli nejenže neuživíme, ale budeme muset ČR přejmenovat z české na cikánskou republiku, podle většinového obyvatelstva. To chcete?

Pane , nastěhujte se jednu cikánskou rodinku domů, mějte je tam měsíc, a pokud to přežijete alespoň s holým životem, můžete se zase někam přihlásit do diskuse a plkat ty nesmysly které plkáte ! Češi vědí jak to je, takoví jako jste vy jsou přesně tím hlavním důvodem, proč celý problém takto eskaloval až do podoby Šluknovska !

Pepa


Nepřihlášený uživatel

#204 Re: CIKAN

2011-12-08 12:56

angelina

#205

2011-12-08 13:01

Ano,je zde rasizmus,ale bohužel naruby.Majorita,která živí většinu těchto snědých obyvatel je v poslední době téměř denně napadána,bita a okrádána.A dalších případů násilí,dokonce už i na policistech přibývá. Zamyslete se nad svých hrubým a vulgárním způsobem života,zamyslete se nad tím,že není možné,aby vás donekonečna pracující živili ze svých daní.Chovejte se jako lidi a budete bráni stejně ,jako vietnamci,ukrajinci a další menšiny,žijící v této zemi.
JoJo

#206 Re: CIKAN

2011-12-08 14:00

#3: PISTA - CIKAN

Pišto, ty jsi jouda :D


Nepřihlášený uživatel

#207

2011-12-08 14:52

plne souhlasim,nemakas tak umri hlady je mi to jedno,platim dane jak mourovatej a cerni se maji lip nez ja,tak to teda ne
Nejsem RASISTA jsem jen utiskovaný

#208 Re: CIKAN

2011-12-08 15:16

#3: PISTA - CIKAN

Pořádek si udělají lidé sami,mnohé už štvou romské privilegia.Mnohé už to štve do takové míry,že se spousta pseudohumanistů bude divit.Za svůj poměrně dlouhý život,jsem nepoznal vzdělanost ve Vašich kruzích.Asi se nepohybuji po speciálních školách.Inu,To co je dáno v genech je v genech,To nejde popřít.

Neexistuje,ba je i vyloučeno,aby došlo k nějakému napravení.Pořád jsou prý na Vás páchány křivdy.Tak proč i ve světě,de FACTO všude,když se řekne CIKÁN mají lidé hrůzu v očích?Vysvětlíte mi toto prosím?

Dám příklad.

Japonská kultura,kterou uznávám,tudiž NEJSEM rasista.Pozdrav se provádí ůklonou,je tam jistá vzájemná ůcta.Tato země díky své dlouhaleté isolaci to dotáhla na maximum.

Když si vemu EVROPA -Krásně stavitelské slohy,umění,přímo skvosty tryskající lidským duchem.

Když si představím Severské země zase tak

Rusko -cokoliv.

Ale nějak mi uniká co za ta léta dokázali ROMŠTÍ inženýři,stavitelé,umělci,špičkoví chirurgové.Rád se s Vámi sejdu,dokonce i prostorné místo jsem zamluvil a to v telefonnjí budce na Václaváku.

Je spousta profesí,lidí,co je káží,Například,různé "neziskové" organisace složené z absoloventů velmi pochybných škol.Vzdělání má dnes kdekdo.Každý může být JUDr atd atd..ale zajímajím mne profese,kde je zapotřebí miít skutečné znalosti,skutečný lidský um.S tímto jsem se u Vás ještě nesetkal!!!!!!!!!

Když se řekne CIKÁN.Já osobně si představím i lidi,co umí od srdce zahrát na housle,mají jak se říká své,ale umím si i představit generaci lidí co nemají vůbec žádné vzdělání a přitom ze zákona měli povinnost chodit do školy,ale hle,nějak jim to asi neělo..Kolik 99 procent?

Vaše požadavky jsou směšné. Začněte žít tak,že půjdete příkladem a NIKDO na Vás neřekne křivého slova.

Stavte,vnalézejte,učte se,cokoliv co druhým pomůže.Pak se řekne,jooo,,Cikáni,,sakra to jsou machři.

Když se toho dožiji,sním svůj vlastní klobouk!

 


Nepřihlášený uživatel

#209

2011-12-17 23:02

Slovensko má taký istý problém s cigáňmi ("že rómami")a nik s tým nič nerobí.Utláčaná je pracujúca inteligencia a robotnícka trieda.Znie to komunisticky ale je to tak.Iba pracujúci na nich doplácajú.
Držím bratom Čechom palce nech sa im podarí potlačiť diskriminovaný pracujúci ľud.Možno to Slovenský politici od vás odkopírujú a uvedomia si kto ťahá tento hulubičí štát.

Nepřihlášený uživatel

#210

2011-12-19 22:41

Kdo nepracuje, ať nejí a pro všechny stejná pravidla, přísná, ale spravedlivá. Nechce se mi platit daně za někoho, kdo se jen válí a jeho jediná práce je trestná činnost.

Nepřihlášený uživatel

#211

2011-12-20 12:21

Souhlasím ,a rychle udělat změny.

Nepřihlášený uživatel

#212

2011-12-20 12:58

Tak tak

Nepřihlášený uživatel

#213

2011-12-21 19:34

Plně souhlasí s obsahem této petice!

Nepřihlášený uživatel

#214

2011-12-26 10:54

Suohlasím

Nepřihlášený uživatel

#215

2011-12-26 14:35

Slušní LIDÉ probuťe se a nečekejte na Blanické rytíře myslím že již je čas
Jan Fikrle Plzeň

Nepřihlášený uživatel

#216

2011-12-28 19:32

Nelze než plně souhlasit

Nepřihlášený uživatel

#217

2012-01-01 22:06

Žiji v Jirkově u Chomutova,kde poslední dobou nebývale přibylo romských rodin,které nám sem cpou hlavně realitky z různých míst Čech,hlavně z Prahy.
Všude se jich rádi zbavují neboť jsou s nimi většinou jen problémy a vysávají kasy měst,kde žijí.Zde v našem kraji,hlavně na chomutovsku jsou nejlevnější byty-na čemž se opět podílejí hlavně Romové kteří dokáží udělat celá dříve krásná sídliště
neprodejnými-viz Janov u Litvínova.Ničí a ,,kradou´´
nám celá sídliště,kde pak zůstanou bydlet jen oni.
Vždy měli výhody oproti ,,bílým´´už za totality,dů-
sledkem bylo jejich neúměrné rozmnožování-čím víc harantů,tím víc peněz na chlast ap.a haranti běhali po ulicích špinaví nebo nazí a hladoví.Jako nejhorší způsob vydělávání peněz je pro ně poctivá práce.A od-
měnou za štědrost našeho státu vůči nim je čím dál víc a horších případů napadání ,,bílých´´spoluobčanů,
už si troufají i na policisty a bude hůř.Vidí totiž,
že se jim houby stane a že je jich hodně.A navíc zřejmě razí heslo,,V jednotě je síla!´´Je opravdu nejvyšší čas učinit rázný konec jejich zvýhodňování
a přestat se jich bát! Jinak bude brzy celá republika patřit hlavně jim, je to časovaná bomba která jednou vybuchne a bude zle, pak poteče krev a hodně krve!!!

Nepřihlášený uživatel

#218 Stálý měsíční plat

2012-03-31 11:58

Možnost stálého měsíčního platu bez žádných investic, kromě vašeho času. Mrkněte na
http://pritel007.webnode.cz a přečtěte si info
simiir

#219 cikáni

2012-04-08 22:43

Žiji v Nejdku na Karlovarsku.V tomto městě je celkem úplně běžné,že cikáni dostávají od Města nové automatické pračky kamna apod.Senioři kteří by si určitě nějakou tu službu nebo pomoc zasloužili,protože pro toto město něco udělali vybudovali tak jen třou bídu s nouzí za pár tisícovek vypočítaného důchodu.No a cikán,který celý život na práci nesáhl tak dostane pěkný důchod vypočítaný z České průměrné mzdy.Není to k pláči soudruhu Kalousku?


Anonymous

#220

2012-04-25 11:34

no a nejsme si rovni , my vyuč. nemáme nad platy a uč. nemaj dost po škole nástup 20000 tak nevím tolik jsem měla neměla ani s vedlejšákem a brig. o so a ne , někdo furt horentně a proč , Vy myslíte že prod. v kase - pokl. má jiné potř. jako uč. ? hm ta dojde po hokně domu a učí se s dětmi , nezisk. nevím proč jsou chtěla jsem se také zapojit a nemám vzd. a keci ale máme to co nám kdysi dovolily nehledě že se to spíše týkalo i mě než jich z pozice ale , to nikoho nezajímá , já se snažila zapojit a poznat smysl tohoto - a protože nejsem bar. jiná ale jsem tak mám smulu všude neporozumíte ale snad popis. dobře je to dost strašný jak si někdo muže myslet že má mít za svou práci víc kč než druhý , ten kdo má práci má být fin. zajištěn aby mohl žít a nemít živ. potíže at je ukl., pokl., polic., učit. nebo jak to si raděj znovu povýšeně začněte říkat soudruzi at je jasný kdo má navrh , v tram. jsme stejní ale je rozdíl když musím vyst. a jít 5 zast. dál pěšky a vy jedete v poho , práci musíme makat nebo je to jinak za kom. já se nikdy nefl. a proto je to takhle ? a že jsem ted starší a nevrhl. ale to je i tohle že si furt někdo myslí že je lepší a musí jet 3x do roka do ciz. na dovču ? to není reprez. prac. pozice ani nad.... ale kruciš potřebujeme žít všichni , a né že dokt. děti mužou a děl. děti né to jste soudr. furt jen si tak neříkáte ?

Anonymous

#221

2012-04-25 12:02

nevím ale právo na děti má každý a nemužete vyčítat každý nemuže mít antikon. proto je někdy více dětí , ale já zase nechápu že někdo děti nemá , přece práci mám a potomka chceme tak děj se vule boží , a né že ho neuživ. prvně dítě pak až v dály my- co do uživení , no ale luxus doma to jo ? jenže když ty roms. rod. nemaj práci tak asi doma nic nemaj tak jak když dojde soc. tak má dělat co ? dávat děti do DD tak jak za kom. když měly za uklid 350 kč ? soudruzi viděly černě ale Vy co furt píšete at nedostávaj tak jim dáte prosím práci at tedy nekradou at nežebraj já s tím nesouhl. samozrd. aby to sakra bylo ale až nebudete mít znáte to ? budete dělat co když nebude ? prvně práce - dřív se válely drobný a flašky se vracely , jak maj ti co nemaj dělat , a je kec že dostávaj dostávaj to co všichni když mají děti , nechte toho Vy když s malým pujdete a nebude mít Váš prot. nadst. výdělek a nebudete mít pračku - každý dostane podle mož. pomoc , není to vždy ale stane se , a někdo psal že duchodci , pokud nemaj velký duch. oba co žijí spol. tak bohuž. musí požád. a dostanou a i na bydl. ale já sama znám jak je těžký když jsem byla s dětma a rozv. jak je těžký furt jako žebrat a prosit , protože jste s dětmi a malýho Vám vemou do škol. až ve 3 do té doby máte smulu a je bída za nás to bylo1500a 3 děti a já strašný , že si mysl. že bude líp a co zaved. popl. u dokt. a to už u dětí to sice zruš ale zrovna nás takhle malej aby šel na oper. tak denně na ruzn. místech a vícek. jinde a furt tak jsme plt. i 4 denně já byla až nasr. v nem. až ho po pul roce takhle vzaly tak skus. jinou var. nebylo to ono ale byla levnější tak o velkých let. praz. na novo , nejl. zase vyštř. a ke konci roku si mě pozv. škola na vých. komisi jestly si sem vědoma že syn furt chybí , no co dodat 7 tř. syna byla lala, ale moje nervy a ty postupy furt buzerace , a ted co jsou pod. obou tak nevím jak to by bylo , ale pol. zruš. no , oper. pomohla a je dnes pln. ale ty léky a spreje se zinkem a fe , mořs. , a utáhnout to lala , a nejl. bylo když se mě zept. je se mužu spolupod. fin. tak jsem se na sebe podívala - no asi na ukl. na zš jsem vypadala jako podn. asi lala
HanaK

#222

2012-10-08 10:50

Žádám, aby skončilo neustálé a bezdůvodné zvýhodňování a omlouvání cikánů. Žádám, aby byla dodržováno ústavní právo rovnosti: pro cikány a ostatní MUSÍ platit stejná pravidla jako pro majoritní společnost.
dvorak

#223 Re: CIKAN

2012-10-14 09:49

#3: PISTA - CIKAN

Podívej se na to jak píšeš... To jsou nšjací romové vzdělaní???? Jestli jo tak to jsou bílí asi zebry..... ty vole cikáni nejsou nic jiného než verbeš co se sem nasrala... Když byl Hitler drželi jste hudu, když byl komunismus drželi jste hubu a teď? Neplatíte v MHD, jezdíte zdarma, všechno za vás platí pracující a to si máme nechat líbit?????????


Nepřihlášený uživatel

#224

2012-12-11 14:58

Cikány vyhostit zpět do Indie kam patří

Nepřihlášený uživatel

#225

2015-03-20 08:24