Petice Strany Zdraví Sportu Prosperity (SZSP), určená vládě ČR

Pepa

/ #203 Re: Populistické tlachání nesolidních poblitiků...

2011-12-08 12:15

#200: jn - Populistické tlachání nesolidních poblitiků...

Pane, na které výplatní pásce pseudohumanistických, pravdoláskových a jiných velmi ziskových "neziskovek" figurujete?

Problém s cikány chcete přebír problémy s korupcí ? jeden problém zastírat druhým, přehazovat diskusi na jinou kolej?  Obě věci jsou problém a obě se musí řešit, a není nikde psáno, že každý musí řešit všechno, od toho je spousta stran které nabízejí své přínosy voličům, každá ať nabízí to nejlepší co umí.

Články z tisku jsou jasné, je to katastrofální průser kam se to celé s cikány v ČR nechalo dojít, takže to nebagatelizujte !!!

Body petice mají logiku, jdou k jádru celého maléru, a jediný vy ze 200 komentářů je zpochybňujete, to je trochu divné, proč by vám měl ty vaše snůšky bezdůvodných napadání kdokoli věřit? Lidi nejsou blbci, vidí to celé denně kolem sebe na ulici i doma.

Ty vaše "ušlechtilé" pražské kavárenské návody si vylepte doma na lednici , abyjste denně viděl jak moc jste mimo. Cikáni putují Evropou cca. 400 let, od prvopočátku přinášejí ve všech zemích snad jen problémy, kriminalitu  a neskutečnou zátěž pro sociální systémy konkrétních zemí. Nikdy nikomu se je nepodařilo změnit tak aby se chovali jako evropané, a to ani po dobrém, ani po zlém ( za Marie Terezie a France Josefa je hnali ven ze zemí rakousko uherských, za první republiky vyšel zákon o cikánském zlořádu, atd.). Jediný kdo na ně kupodivu platil, byli komunisti, za nich museli pracovat a policie se s nima nemazala. Dneska se jich bojí, neb pravdosláskovci by jí žalovali.

Po revoluci se jim 20 let cpe horem dolem bez práce a výsledkem je jen to, co je psáno novináři v článcích , které jsou uvedené v úvodu petice ( odkaz).  Kriminalita, agresivita, zneužívání dávek, porodnost rostoucí řadou geometrickou, takže je za chvíli nejenže neuživíme, ale budeme muset ČR přejmenovat z české na cikánskou republiku, podle většinového obyvatelstva. To chcete?

Pane , nastěhujte se jednu cikánskou rodinku domů, mějte je tam měsíc, a pokud to přežijete alespoň s holým životem, můžete se zase někam přihlásit do diskuse a plkat ty nesmysly které plkáte ! Češi vědí jak to je, takoví jako jste vy jsou přesně tím hlavním důvodem, proč celý problém takto eskaloval až do podoby Šluknovska !

Pepa