Petice Strany Zdraví Sportu Prosperity (SZSP), určená vládě ČR

pepa

/ #202 Re: Re:

2011-12-08 11:56

#198: jn - Re:

vy budete patrně nějakej co žije z programů na nepřizpůsobivé, co?

Podobné kecy o tom, že je to od těch kdo to chtějí řešit, jen  populismus , prskají právě pseudohumanisti a jim podobné existence.

Lidi napříč politickým spektrem chtějí tento obrovský průser ČR vyřešit, rychle a efektivně.

SZSP jako první strana do problému nastoupila a slušně ho otevřela. Až na váš pochybný  příspěvek sklidila naprostou podporu .

Politická strana je tady od toho, aby plnila vůli většiny, která si politiky volí. A je úkolem politiků dělat vše pro spokojenost většiny, čili být populistický, tzn. starat se o to co chce lid. Populismus je úkolem politika, on je tu pro lidi. To jen čeští pravdoláskovci, pseudohumanisti a samozvaní ochránci práv cikánů ( za vším stojí obrovský byznys s dotacemi na nesmyslné a nicnepřinášející podpůrné programy pro cikány), kteří se z tohoto neštěstí českého národy živí a jen ho zvětšují ( a je jich max do 100 kusů), nám tady pořád melou slova jako rasismus, fašismus, populismus. To je to totiž to jediné co umějí, a chtějí udržet dnešní stav, aby dotace tekly i nadále a oni měli výplatu.

Proti tomu se musíme postavit, kvůli takovým chytráčkům je to největší problém ČR.

Koneckonců min. sobotu na konferenci ODS v ÚSTÍ premiér jasně řekl, že jde o těžký problém, dosavadní vlády ho neřešily, a on teď chce zavést nulovou toleranci, nepodporovat flákače a parazity, čili konečně se nahoře probrali, zaplaťpánbůh zato.

A je klidně možné, že k probuzení přispěla aktivita SZSP s peticí, za to jí patří velký dík a podpora, kterou od lidí jednoznačně má a mít bude.

Pepa