Petice občanů za transparentní postup při výběru RADNICE Prahy 7


Nepřihlášený uživatel

/ #21

2011-12-07 21:35

Současné umístění "Radnice" je ideální - u metra i u křižovatky tramvají. Místo, aby se páni radní,placení luxusně z našich daní, tedy ucházeli o koupi budovy, v níž nyní sídlí (resp. o koupi některých jejích pater), vymysleli "tunel". Nová radnice bude kvůli svému umístění obtížně dostupná pro občany, přičemž její výstavba je naprosto zbytečná a jen to budou vyhozené peníze (miliarda).

Ovšem zbytečná je i petice proti jejímu postavení - protože petice nemá žádnou právní váhu. Je nutno sebrat podpisy pro REFERENDUM (podle zákona o obecním referendu) a donutit pány radní, aby vyhlásili referendum. V referendu uvádějí občané své jméno přesně a celou adresu, a úředníci pak kontrolují každé jméno, zda to není nějaká smyšlená osoba. V případě této petice se totiž může stát, že to někdo podepíše zcela smyšleným jménem, apod., přičemž je neidentifikovatelný (není uvedena jeho přesná adresa) a tudíž to nemá zdaleka takovou váhu jako REFERENDUM.

JSEM PROTI NOVÉ RADNICI A PODPORUJI VŠECHNY AKCE, KTERÉ BOJUJÍ PROTI NOVÉ RADNICI. NEJLEPŠÍ JE REFERENDUM, ALE DOBRÉ BY BYLY I DEMONSTRACE, A NEBO OVĚSIT TEN "JEJICH" VÁNOČNÍ STROMEČEK NA STROSSMAYEROVĚ NÁMĚSTÍ PROTESTNÍMI PSANÍČKY.

Inu, i naši páni radní si chtějí něco olíznout ze společných městských peněz, ale je potřeba jim to zatrhnout.

P.S.
Ing. Chour, VEDOUCÍ ODBORU VÝSTAVBY na Městské části Praha 7, vydal v případě domu, kde bydlím, Janovského 15, tak strašné stavební povolení k tzv. "úpravám v bytě" a s tolika vadami, že po mém odvolání proti tomu usnesení to ing. Chourovi celé smetl Magistrát. V tom , co ing. Chour schválil, nebyly nákresy řezu krovem (šlo o změnu komory na terasu), nebylo tam uvedeno, jak je udělaná podlaha terasY , nebyly TAM revizní zprávy k přechodovým lávkám ke komínům a nebyli obesláni účastníci řízení - majitelé jednotlivých bytů. Takto "zprasené" usnesení byl ing. Chour ochoten vydat!

A to jsem ho půl roku opakovaně písemně stížnostmi přesvědčovala o tom, že účastníky řízení jsou majitelé bytů a ne jen výbor vlastníků, žádala jsem, že musí být známo jak je podlaha terasy toho stavebníka (který si sám od sebe vyboural kus střechy našeho domu a udělal si z komory terasu) zabezpečena proti průsaku a promrznutí, atd. Místo ing. Choura mi na moje stížnosti odpovídal pan tajemník ing. Dušek - a psal samé lži.

Ing. Chour a ing. Dušek - to je NEBEZPEČNÁ DVOJICE, a budou-li organizovat stavbu nové radnice, obávám se obrovského tunelu a porušování všech možných zákonů.
V případě, který jsem popsala, toho předvedli oba dost na to, abych k nim ztratila jakoukoliv důvěru.

Ing. Dušek by měl ze své funkce odejít! Takovou petici také velice ráda podpořím.

S pozdravem

Míla Jebavá