Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Banky a falešné peníze žádné hodnoty zkouší ovládat národy

/ #14424 Kmenové banky Mezinárodního měnového fondu vytvoří vlastní kryptografickou měnu

2017-09-05 21:53

Kmenové banky Mezinárodního měnového fondu vytvoří vlastní kryptografickou měnu, která má konkurovat Bitcoinu. Světoví sionisté pochopili, že ztrácí monopol na tvorbu “fiat” peněz. Začátek konce centrálních bank? Ani náhodou!

Deset největších světových bank, které tvoří hlavní páteř Mezinárodního měnového fondu (IMF) oznámilo, že vytvoří společně vlastní kryptografický systém převodu nového typu peněz, který bude založen na podobném principu, který používá Bitcoin [1]. Systém Bitcoin je založen na technologii tzv. blockchainu, což je obrovský a veřejně distribuovaný datový soubor, který má charakter účetní knihy, který obsahuje veškeré bitcoinové transakce celého světa od počátku vzniku Bitcoinu.

Hlavní devizou Bitcoinu je, že ho nelze z pozice vlád, orgánů, úřadů nebo kontrolních agentur nijak regulovat, sankcionovat, bitcoinové účty nelze obstavit, zablokovat, zkonfiskovat a stejně tak nelze revokovat již jednou proběhlé transakce. Stále více lidí si uvědomuje, že Bitcoin a podobné kryptografické měny (např. Litecoin, Ethereum atd.) představuje systém finanční svobody a ochrany vlastních prostředků. Vzhledem k tomu, že každý držitel Bitcoinu je zároveň bankéřem a držitelem účetní knihy celého Bitcoinu, není možné tento finanční systém zakázat nebo vypnout. Světoví sionisté tím pádem ztrácí svoji moc, protože kontrola emisí peněz na světových kapitálových trzích je to, co je činí natolik mocnými.

http://www.aeronet.cz