Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

NWO stane právo podvod na veřejnost

/ #14412 Fake tažení proti Rusku proces brání práv a svobod

2017-09-01 14:52

Co nás čeká po volbách? Reálně nám hrozí tvrdá lekce o tom, co je to “mocenský tenzor” v české politice. Buď padneme do náruče Angele a migrantům, nebo vlezeme do postele americkým neoconům ve válečném tažení na Rusko!

Imunitní a mandátový výbor poslanecké sněmovny doporučil poslancům, aby vydali Andreje Babiše policejnímu stíhání. Měsíc a půl před volbami. Celá mediální mašinérie zpravodajského mainstreamu v ČR rotuje fotky Andreje Babiše na titulních stránkách tiskovin a webů s takovou intenzitou, že by takovou kampaň nezaplatil ani Babiš, kdyby to měl platit ze svého.Přitom celé toto divadlo je natolik průzračné, že i tomu nejjednoduššímu voliči ANO musí dojít, že to celé byla připraveno a načasováno na objednávku establishmentu tak, aby to Babiše poškodilo právě v posledních týdnech před volbami. Celá kauza s Čapím hnízdem má přitom vadný pouze morální profil, ne zákonný, protože Babiš a ani nikdo jiný okolo něho zákon neporušili.

Dotace z EU jsou zdrojem mohutné korupce

Morální rovina takového jednání je špatná. Ale viníkem není podnikatelský subjekt, který se snaží uživit a dosáhnout profit. Na vině je Evropská unie a stupidní evropské dotace, od financování idiotských rozhleden a cyklostezek podél silnic, kde jezdí kamiony a cyklisté vdechují rakovinu, až po neuvěřitelně vykutálené kotlíkové dotace, se kterými se dokonce na českých úřadech kšeftuje. Kdo chce dostat dotaci na kotel, musí úředníkovi posunout obálku s 5.000 korunami, aby se na něho v pořadí dostalo. Nechci dotaci zadarmo! Lidé si vezmou spacáky a židličky, stoupnou si den předem před úřad a když se úřad otevře, lidé se dozví, že kotlíkové dotace už nejsou, prostě došly a byly rozděleny. Evropská kontrolní agentura OLAF podobné praktiky registruje pouze v Rumunsku. To je dobrá společnost, ne? Dotace jsou nástrojem pro budování korupčního prostředí v neomarxistické Evropě. Bez dotací by nebyla žádná Čapí hnízda, žádné střelené rozhledny do nikam, žádné předražené cyklostezky, za které by se dalo pořídit několik kilometrů dálnice.

http://www.aeronet.cz 

Co se ale ve skutečnosti děje?

Tady je třeba pochopit, že globalisté (GP) ve svých plánech k ovládnutí světa postupují způsobem, jako by každý den přehráli jen jeden tón určité melodie, protože jedině taková frekvence jim zaručí, že melodii co by celek (události v souvislostech) nikdo nerozpozná. A oni mohou v klidu postupovat s tím, že než si někdo jednotlivé tóny (události) pospojuje, oni budou mít nezvratně hotovo – budou lidstvo mít tam, kde jej chtějí mít.

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO proto divadlo s NATO vojsky v Evropě kokoti ani nemaj benzin a jezdi sem poroucháni!!!A Čina zastoupí EU jak ji Bůh rozmeta a padne Babylon tak jak bude rozmetá USA do roku 2025!Stále vám to nedocvaklo přiznivci a nepřiznivci skočily jste jim na špek misto aby jste se sjednotily jdete proti sobe jak tupe ovce ty co chcou války sou Vláda/y,Media,Elity to je škodná

VICE-Donald Trump se setká se spojenci v NATO. Společná armáda EU a Rusko

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK jen divadlo pro veřejnost také sem věřil že jdou proti Rusku ale celé to je divadlo!!!!Možna sehraji pár střel na sebe aby to vypadalo věrohodně jak fake atentáty v BRUSELU,BERLÍNĚ,ATD

FALEŠNÝ ATENTÁT 

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax