Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Divadlo Evropy a Ruská a USA no stress Fake jak Sýrie,Lybie,Irák falešný jak boj proti teroristum
Nepřihlášený uživatel

/ #13742 USA teroris budou mět víc raket než Rusko j.hlavic do roku 2022

2017-05-17 06:14

Rusko: Američané budou mít do roku 2022 více protiraket, než kolik má Rusko jaderných hlavic! USA plánují preventivní nukleární úder, na hranicích Ruska se shromažďují vojska NATO!

Bez velké pozornosti západních médií došlo na konci minulého měsíce v ruském generálním štábu k vážné události. Zástupce náčelníka generálního štábu ruské armády gen. Viktor Poznichir prohlásil na Moskevské mezinárodní bezpečnostní konferenci (MISC), že ruské velení dospělo na základě analýz k jednoznačnému přesvědčení, že USA se chystají k preventivnímu jadernému útoku proti Rusku [1]. Vyplývá to z kroků amerického Pentagonu a velení NATO v Bruselu, které v rámci útočné doktríny Steel Rose nasunuje na hranici doteku s Ruskou federací tzv. „postradatelné invazní sbory“, což jsou v angličtině tzv. „expendable units“, které slouží k útočnému nasazení a nepočítá se s jejich přežitím. Rusko si všímá, že američtí generálové nasunují do Pobaltí nikoliv obranné jednotky, ale doslova invazní svazy.

Do Pobaltí jsou nasunovány invazní svazy, budují se odpaliště raket!

To se týká především jednotek německého Bundeswheru a jeho oddílů útočných skupin, což jsou lehké motorizované skupiny na vozech Marder a s týlovým krytím obrněného Panzergrenadier 122. batalionu na tancích Leopard II. Tato skupina je nově nasazenu na hranici doteku Kaliningradské oblasti. V druhé polovině tohoto roku se počítá s nasunutím dalších německých jednotek Bundeswehru do Pobaltí a od ledna příštího roku pod velením Bundeswehru budou v Pobaltí působit i čeští vojáci [2], vláda jich minulý týden odsouhlasila 290 a na základě dopisu, který před časem podepsal ministr obrany Stropnický (ANO), budou čeští vojáci sloužit pod přímým vrchním velením generálního štábu německého Bundeswehru . Ruský generální štáb si také všiml, že v Pobaltí se nebudují linie defenzivní obrany, pokud by NATO opravdu chtělo pobaltské státy jenom chránit, ale budují se izolovaná autonomní odpaliště pro americké rakety s plochou dráhou letu. Nic z toho, co se děje v Pobaltských zemích, ani náznakem nepřipomíná defenzivní činnost a budování obrany, ale všechno to ukazuje na přípravu ofenzívy a vedení útoku, uvedl generál Poznichir.

http://www.aeronet.cz