Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Evropan

#13726 Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-15 08:50

#13724: - Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové 

Jemně se vyhýbáte srovnání, ale kdo je tedy horší - ti hajlující náckové, kteří si říkají vlastenci, nebo Antifa? Nefandím ani jedněm, protože obojí je extrém. Ale když tu někdo popisuje situaci tak, že za dva týdny už to bude dívka řvoucí na toho hodného, slušného, tichého, inteligentního a mírumilovného holohlavce v bomberu, tak to se mi zdá jako nechutná propaganda.

Pro vás z východu, kteří nechápete - ironie :))) 


Nepřihlášený uživatel

#13727 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-15 09:24


Nepřihlášený uživatel

#13728 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-15 09:30

#13720: Cech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO 

 Ajťáky sem netahej. Ti mají rozšířené abecedy vyřešené už nějaké to desetiletí, a jsou jim summa fu ck.


Nepřihlášený uživatel

#13729 Re: Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-15 09:32

#13726: Evropan - Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové 

 Dáváte na výběr mezi zločinci a zločinci? Vy jste jejich náhončí.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-05-15 10:11


Evropan

#13731 Re: Re: Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-15 10:53

#13729: - Re: Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové 

Ne. Řekl bych, že v tomto státě je 10.300.000 normálních lidí. Pak je pár tisíc nácků, pár tisíc antifa, pár stovek fanoušků prezidenta Bumbála I., a zbytek jsou fanoušci Pitomia Okradmůry. Takže na výběr toho je dost, ale reakce byla na ty dva človíčky na fotce, kde ta dívenka se mi zdá sympatická, zatímco pan diskutující se tu zastával toho nařvaného holohlavce, který prý byl úplně v klidu.

Cech z Prahy

#13732 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-16 07:24

#13722: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO 

Nikoliv svobodne, ale naopak totalitni regiony.

Tlak na likvidaci evropskych jazyku i s jejich nositeli - co jineho je soucasna masova imigrace slimaku? Cilem je Kalergiho Euroafrika alias Euromed, jak uz tu zaznelo: https://en.wikipedia.org/wiki/Union_for_the_Mediterranean

O moci jazyka a jejim zneuzivani v ramci teto imigrace: https://www.gatestoneinstitute.org/8391/germany-muslim-interpreters

Cech z Prahy

#13733 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-16 07:29

#13728: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO 

Ne kazdy software zahranicniho puvodu ma cestinu zmaknutou, protoze to neni nutne. Napr. muj minimailer nemeckeho puvodu cestinu nema rad a prijemci si stezovali na rozsypany cas.
Standardne mam nastaven jazyk EN kvuli heslum a vubec.

jenik

#13734 Re: souhlas, a k tomu ještě kvóty a diktát, to už tu bylo z KREMLU !!!!

2017-05-16 08:15

#5: -  

zapomínájí co slibovali v 89

Evropan

#13735 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-16 08:17

#13733: Cech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO 

1. Tlak na likvidaci evropskych jazyku i s jejich

2. Napr. muj minimailer nemeckeho puvodu cestinu nema rad a prijemci si stezovali na rozsypany cas.nositeli ...

Nepřipadáte si, že tlak na likvidaci evropských jazyků praktikujete právě vy?

Odkaz na wikipedii dobrý - je to projekt, který na konci svého prezidentování oprášil francouzský prezident Szarkozi. Je to vize mocné antické Evropy ovládající Středomoří. To přece praktikovali Řekové i Římané. Někteří Evropané sní o obnově tohoto ekonomického impéria. Je to ale opačně než si myslíte - Evropa si tímto projektem snaží ekonomicky podmanit arabský svět. S uprchlíky z Mali to např. nemá nic společného. Ale ten druhý odkaz - no takovou ubohost snad není třeba komentovat. To v Praze čtete všichni takovou žumpu se zdrojem někde z Petrohradu?

 


Nepřihlášený uživatel

#13736 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-16 11:24

#13735: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO 

 " Evropa si tímto projektem snaží ekonomicky podmanit arabský svět."

Dejme tomu.

Všechny houby jsou jedlé. Některé jen jednou.


Nepřihlášený uživatel

#13737 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-16 23:28

#13731: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové 

 No, tak nejste jejich náhončí. Kdyby to byl někdo jiný, tak si pomyslím, že je komunista.


Nepřihlášený uživatel

#13738 Re: Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-16 23:34

Evropan

#13739 Re: Re: Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-17 04:36

#13738: - Re: Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové 

Bomber je vojenská letecká bunda, jež v posledních měsících vtrhla na mezinárodní módní mola jako kdysi spojenecké síly na pláže Normandie, jedním z nejvíce nepochopených kusů oděvu vůbec. Letecké bundy dominují kolekcím od Ackermana až po Westwoodovou. A přesto: když se mluví o takzvaných bombrech, většinou ne v kontextu módy. V posledních desetiletích jsou především symbolem tupého násilí a pravicového extremismu.

Zdroj : Lidové noviny, 4.2.2014


Nepřihlášený uživatel

#13740 Babiš a leninsky proslov ve sněmovně a pakaz zkorumpovane ČT HOVNA

2017-05-17 06:03

 VIDEO: Babiš předvedl leninský proslov ve sněmovně. Zkorumpovaná pakáž z České televize, nejsem politik, nejsem jako vy, OKD, kupónová privatizace, Boris Vostrý, Bakala, Economia a nikdy nerezignuji! Babiš převzal metodiku Donalda Trumpa!

Andrej Babiš měl ve středu v poslanecké sněmovně proslov, který je natolik klíčový pro studium procesů řízení, že jsem se rozhodl základní pasáž z druhé části jeho projevu tady publikovat. Důrazně doporučuji všem čtenářům AE News, aby si poslechli Babišovu rétoriku, protože tento projev se stal hlavním klíčovým manifestem Andreje Babiše pro nadcházející volby na podzim. V posledním pořadu zde minulý pátek na Svobodném rádiu jsem vysvětloval, v čem spočívá tzv. leninská cesta, která v dnešním moderním pojetí byla naposledy aplikována během volební kampaně Donalda Trumpa. Je to doktrína a systém vymezení se kandidáta proti establishmentu, proti politikům tradičních stran a vytahování kauz a historických příkladů korupce na veřejnost, přičemž cílem je ukázat křivost politického systému, politických stran a jednotlivých politiků establishmentu.

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#13741

2017-05-17 06:07

Hedvábná stezka 2.0: Miloš Zeman jednal v Pekingu s Vladimirem Putinem i s čínským prezidentem. Přípravy na euroasianismus vrcholí, stejně tak přípravy na Novou Evropu. Máme se radovat nebo oběsit?

Český prezident se ke zděšení některých pro-západních politiků v Praze sešel v rámci své státní návštěvy v Číně s ruským prezidentem Vladimirem Putinem v rámci globalistické konference k Hedvábné stezce, která je nejambicioznějším plánem Pekingu ne vymanění se ze závislosti na americkém dolaru a exportu zboží do USA [1]. Globalisté v poslední době strhli kormidla světové globalizce velmi prudce z pro-západního směru do směru pro-východního a spolu s tímto plánem přestavby globalizace budeme v Evropě svědky mohutných politických, ekonomických, kulturních a mocenských změn, které obrátí na ruby tzv. hodnotové systémy, o které se Evropa po pádu komunismu v roce 1989 opírala.

Události na vnitropolitické scéně v ČR mají přímou souvislost se snahou východních globalistů o tzv. celosvětový reset, nebo též globální reset, který v pohledu východního euroasijského globalismu spočívá v odstranění mocenského, vojenského a ekonomického systému Pax Americana, jehož pilíře jsou definovány petrodolarem, FEDem, současnou EU a NATO.

http://www.aeronet.cz 

Divadlo Evropy a Ruská a USA no stress Fake jak Sýrie,Lybie,Irák falešný jak boj proti teroristum
Nepřihlášený uživatel

#13742 USA teroris budou mět víc raket než Rusko j.hlavic do roku 2022

2017-05-17 06:14

Rusko: Američané budou mít do roku 2022 více protiraket, než kolik má Rusko jaderných hlavic! USA plánují preventivní nukleární úder, na hranicích Ruska se shromažďují vojska NATO!

Bez velké pozornosti západních médií došlo na konci minulého měsíce v ruském generálním štábu k vážné události. Zástupce náčelníka generálního štábu ruské armády gen. Viktor Poznichir prohlásil na Moskevské mezinárodní bezpečnostní konferenci (MISC), že ruské velení dospělo na základě analýz k jednoznačnému přesvědčení, že USA se chystají k preventivnímu jadernému útoku proti Rusku [1]. Vyplývá to z kroků amerického Pentagonu a velení NATO v Bruselu, které v rámci útočné doktríny Steel Rose nasunuje na hranici doteku s Ruskou federací tzv. „postradatelné invazní sbory“, což jsou v angličtině tzv. „expendable units“, které slouží k útočnému nasazení a nepočítá se s jejich přežitím. Rusko si všímá, že američtí generálové nasunují do Pobaltí nikoliv obranné jednotky, ale doslova invazní svazy.

Do Pobaltí jsou nasunovány invazní svazy, budují se odpaliště raket!

To se týká především jednotek německého Bundeswheru a jeho oddílů útočných skupin, což jsou lehké motorizované skupiny na vozech Marder a s týlovým krytím obrněného Panzergrenadier 122. batalionu na tancích Leopard II. Tato skupina je nově nasazenu na hranici doteku Kaliningradské oblasti. V druhé polovině tohoto roku se počítá s nasunutím dalších německých jednotek Bundeswehru do Pobaltí a od ledna příštího roku pod velením Bundeswehru budou v Pobaltí působit i čeští vojáci [2], vláda jich minulý týden odsouhlasila 290 a na základě dopisu, který před časem podepsal ministr obrany Stropnický (ANO), budou čeští vojáci sloužit pod přímým vrchním velením generálního štábu německého Bundeswehru . Ruský generální štáb si také všiml, že v Pobaltí se nebudují linie defenzivní obrany, pokud by NATO opravdu chtělo pobaltské státy jenom chránit, ale budují se izolovaná autonomní odpaliště pro americké rakety s plochou dráhou letu. Nic z toho, co se děje v Pobaltských zemích, ani náznakem nepřipomíná defenzivní činnost a budování obrany, ale všechno to ukazuje na přípravu ofenzívy a vedení útoku, uvedl generál Poznichir.

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#13743 Za únik Fašisticke strany nestali Ruský hackeři

2017-05-17 06:22

Odhalení a video: Za únikem emailů Demokratické strany nestáli ruští hackeři, ale zaměstnanec sekretariátu strany, který byl vloni zavražděn! [CZ Titulky]

Záhada okolo skandálních úniků emailů ze serverů Demokratické strany, ze kterých vyplynuly kauzy jako Pizza Gate [1], ovlivňování médií vedením strany, psaní pozitivních článků o Hillary Clinton na objednávku u největších mainstreamových médií v USA a další kauzy, je blíže svému vyřešení, i když nezodpovězených otázek nyní naopak přibylo. Včera na televizi Fox News uvedl soukromý vyšetřovatel a detektiv Rod Wheeler, že zaměstnanec Demokratické strany Seth Rich [2], který byl vloni v červnu zavražděn dvěma výstřely do zad ve Washingtonu D.C. nedaleko svého bytu, zanechal na svém počítači důkazy o tom, že před svojí smrtí intenzivně komunikoval s vedením Wikileaks.

Aktualizace z USA dnes 16. 05. 2017 – FBI potvrdila informace Roda Wheelera!

Dnes ráno potvrdil zástupce FBI na Fox News, že z forenzní analýzy počítače Setha Riche vyplynulo, že opravdu poskytl Wikileaks blíže neurčený objem interních emailů Demokratické strany. Emailové důkazy o této transakci má FBI k dispozici . Celá pitomá a stupidní historka o ruských hackerech tak dostala definitivní smrtelnou ránu a je už jasné, že šlo o inside job a já jen dodám, že my jsme to přece říkali celou dobu na alternativě. Jinak kontakt s Wikileaks z počítače Setha Riche proběhl podle FBI skrze jiného člověka a spolupracovníka Wikileaks, Gavina MacFadyena, který je shodou okolností už také po smrti a také najednou zemřel, vloni 22. října 2016. MacFadyen byl investigativní novinář a aktivista obhajující whistleblowery.

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#13744 Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-17 07:15


Nepřihlášený uživatel

#13745 Re: Za únik Fašisticke strany nestali Ruský hackeři

2017-05-17 07:31

#13743: - Za únik Fašisticke strany nestali Ruský hackeři  

 Zvláštní zástup mrtvol.

Všechny za nějakou chudinkou Hilary, co bere $M monthly. Za přednášková turné. 


Nepřihlášený uživatel

#13746 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-17 07:56

#13739: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové 

 Nezasvědcený by se mohl domnívat, že jde o kvalitní praktický a trvanlivý oděv, ověřený dlouholetými zkouškami velkým počtem náročných uživatelů, kteří vědí, co je dobré.

Ergo, za své peníze si koupíte i radost z dobré věci. Tato investice Vás nezklame zjevnou či skrytou chybou spěchajícího, případně zcela nekompetentního návrháře.

Skromnější delší variace na podobné téma je parker. Nevíte-li. jak vypadá, nevadí: nosil ho svého času Schimanski.

Suma sumárum, nevidím nic špatného na tom, že někdo nechodí oblečený jako prase.


Nepřihlášený uživatel

#13747 Re: Re: Za únik Fašisticke strany nestali Ruský hackeři

2017-05-17 08:05

#13745: - Re: Za únik Fašisticke strany nestali Ruský hackeři  

 Njn. Nevinná, nepotrestaná. Jako.... 


Nepřihlášený uživatel

#13748 Re: Re: Re: Za únik Fašisticke strany nestali Ruský hackeři

2017-05-17 08:13

#13747: - Re: Re: Za únik Fašisticke strany nestali Ruský hackeři  

 Jako nějaký extrémistický politik z první poloviny minulého století.  Halton,  Hilter, Halter, Hartler, Hastler, Hatler. Hüttler.  Nebo tak nějak.


Nepřihlášený uživatel

#13749 Re: Re: Re: Re: Za únik Fašisticke strany nestali Ruský hackeři

2017-05-17 08:20


Nepřihlášený uživatel

#13750 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-17 08:23

#13739: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové 

 Symbol tupého násilí nosí odpudivou hmyzí helmu a v ruce drží klacek.