Odvolat ministra Daniela Hermana


Nepřihlášený uživatel

/ #1241

2016-11-23 08:28

Vše co tvrdí Herman je lež. Rozhovor Zemana s Hermanem měl podle Hermana slyšet: Ministr Ťok, ministr Mládek, Pracovník Slovenské ambasády a Mluvčí presidenta Zemana p. Ovčáček. Nikdo však nic neslyšel a tak Herman zatím beztrestně uráží presidenta Zemana zcela bezostyšně za bouřlivého povzbuzování Pražské kavárny a poslanců KDU ČSL, TOP 09, ODS a STAN. Nezapomínejte na to, že kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe. Je tu však něco, co mě v počínání našich proti Zemanovských představitelů překvapuje.

Pan Brady je podle tvrzení Hermana jeho strýc, tak bych rád shrnul známá fakta. Panu Bradymu je 88. let, tedy se narodil v r.1928 a v době obsazení naší republiky v r.1939 mu bylo celých 11. let ( mladý protifašistický bojovník ). Za války se dostal jako Žid s rodiči a o 3. roky mladší, jedinou sestrou Haničkou do Terezína a pak do Osvětimi, kde mu rodiče i sestra v r.1945 zahynuli. V té době přežil z rodiny pouze on a to mu bylo 16. let. Za 4. roky, v roce 1949 ve věku 20. let emigroval z této republiky do ciziny, kde žije jíž 67. let. Čím se tento člověk zasloužil o to, aby mu bylo předáno vysoké státní vyznamenání v porovnání z těmi, kteří prožili koncentrační tábory a po tom co se vrátili, pracovali na obnově válkou zničené země a neutíkali do ciziny.

Herman lže o příbuzenském vztahu s Bradym, v jakém příbuzenském vztahu byla matka Hermana, když Bradyho JEDINÁ sestra Hanička ve věku 13. let zahynula v Osvětimi a Herman se narodil 28.4.1963, tedy 18. let po jejím zavraždění.

Volejte voliči KDU ČSL, kteří jste tohoto “ beznaboha “ zvolili do Sněmovny “ Stal se zázrak „. Po neposkvrněném početí pany Marie a zrodu Ježíše Krista, je zde nový Mesiáš, který se narodil dívce, 18. let po její smrti. Této lži od pana Hermana snad uvěří jen Gazdík, Kalousek, Němcová a Bělobrádek.