Výzva poslancům a senátorům:Zvažte žalobu na prezidenta republiky

Dan Mach

/ #254 Re: Re: Re: Re: Pane Zemana, ...

2016-05-18 16:45

#253: Svarun - Re: Re: Re: Pane Zemana, ... 

Nazdar Svarume (jak symbolická druhá půlka přezdívky :),

co se týká Německa, tak bych jim nemluvil do jejich trestního systému. Je daleko účinější než ten náš, a ne nadarmo se tam jeli naši ministři minulý týden poučit. Ta znásilnění probíhala tak, že kapsáři ženy osávali, aby našli peněženky a mobily. Ano, je to špatné, ale mělo by se to označit pravým jménem. Např. u nás dojde ročně k asi 500 znásilněním (jo, skoro 2 denně a fakt dost hrubá znásilnění), a jak to řešíš? Píšeš petice o tom, že policie, která má pomáhat a chránit, na většinu postižených žen kašle a za zády se jim posmívá, že si o to vlastně koledují? Němci si ta "znásilnění" vyřeší, jenže z těch stovek oznámení se podařilo prokázat asi tři desítky. A tam si to ti násilníci odskáčou. Soudy v Německu nesoudí tak, jako u nás, což znamená, že jsou daleko rychlejší a účinnější. Takže je bys poučovat neměl.

Pussy Riot jsou punkačky a prostě se chovají tak, že provokují. Tu masturbaci v obchoďáku jsem nikde nenašel, stejně jako ty kočky u mekáče, i když tam bych tomu uvěřil. Ale když Bumbál Zeman přijde někam ožralý a v rozhlaovém přenosu používá slova jako "kunda", tak to asi není akceptovatelné. Nebo je pro tebe Miloš nějaký punkáč? To bych si s ním rád zapogoval.

A jestli jsem nebo nejsem hovado, to nechám na tobě. Člověk s takto homofobními názory nemůže být normální, tak si o mě piš, co chceš.

Jo a Miky, díky za upozornění na odpočítávání. Trochu mě děsí ta poznámka, že se blíží konec "prvního" funkčního období, ale jinak vtipný. Hned jsem si zlepšil náladu. Snad to dopadne a poputuje zase objímat stromy na Vysočinu (pokud se dřív neuchlastá).