Výzva poslancům a senátorům:Zvažte žalobu na prezidenta republiky

Dan Mach

/ #245 Re: Re: Pane Zemana, ...

2016-04-27 21:47

#241: Tomáš - Re: Pane Zemana, ... 

 Každá země stíhá občany za chování v rozporu se zákony té konkrétní země. Děje se tak v Německu a děje se tak podle základního pravidla, že o trestu rozhoduje nezávislý soud, a ne politici. Nebo snad v Rusku o trestu pro Pussy Riot rozhodl nezávislý soud? No to by byla drsná science-fiction!

Také nevím, jaké demonstrace se v Německu rozhání vodními děly. Zřejmě narážíte na demonstrace Pegidy, což je organizace založená člověkem, který na FB vzýval Adolfa Hitlera. Ti by si to zasloužili, ale vodní děla použita nebyla, protože na demostraci se sešlo daleko méně lidí, než bylo očekáváno. Naopak se členové Pegidy aktivně realizovali při prozemanovské demonstraci 17. listopadu 2015 na Albertově (Dalo to asi práci nějaké Zemanovi příznivce sehnat :)))

A v případě USA - kterou zemi nenapadli bez souhlasu Rady bezpečnosti OSN? A jak to srovnáte třeba s Ruskem, které napadlo Maďarsko (1956), Československo (1968), Afghánistán (1986), okupuje část Gruzie a Ukrajiny bez souhlasu kohokoli. Je to obrovský rozdíl!

A k vaší poslední naprosto schizofrení větě - Miloš Bumbál Zeman se přidal na stranu xenofobů a fanatiků, kteří naprosto bezmyšlenkoviště brojí proti přijímání uprchlíků, ačkoli přislíbený počet cca 2,5 tis. lidí je na úrovni kapacity většího českého města v rozsahu, kdy si to obyvatelé ani neuvědomí.