ZRUŠENÍ A.MERICKÉ A.MBASÁDY V PRAZE


Nepřihlášený uživatel

/ #11 Barevné revoluce

2016-04-22 09:34

Možná jste si již někdy všimli, té harmonie, rozprostřené napříč přírodou. Vlci nesežerou všechny srny. Lišky nezardousí všechny zajíce. Kdyby chtěly, asi by mohly. Až na to, že ony nechtějí. Zvířata jsou v tomto směru o něco dále, než my lidé. Když máme možnost, jsme schopní druhému člověku vážně ublížit. Jak ukázal tzv. Stanfordský experiment v roce 1971 pod vedením prof. Zimbarda. Normální studenti, nekonfliktní, zdraví, trápili jiné studenty. Protože jim bylo řečeno, že mohou. Na naší planetě žijeme poslední čtvrt století v unipolárním světě, kde rovnováha mezi liškami a zajíci chybí. Lišky nemají přirozeného nepřítele a tak volně organizují převraty na čtyřech kontinentech z pěti. A sem tam vyvolají i válku ve jménu zfalšovaného důvodu. Posledních několik zemí tomuto skrytému násilí odolává. Jednou se o nich bude učit v dějepise.

Ukrajina je jedním z nejdůležitějším kousků v této puzzle. Před velkým finále. Jak oznámila státní tajemnice pro Evropu, Victoria Nulandová na mezinárodní obchodní konferenci o Ukrajině, 13. prosince ve Washingtonu, Spojené státy vynaložily více než 5 miliard dolarů, aby zaplatily současný převrat proti prezidentu Janukovičovi. Doloženo live na YouTube. Dokonce se podařilo nafilmovat i transfer hotovosti na letišti v Kyjevě, směřující na velvyslanectví USA, nabídla se spekulace pět plných palet s hotovostí, pět miliard. Takové peníze si nevyzvednete z bankomatu, že. A bylo jich třeba, protože demonstrující na Majdanu tam netvrdli čtyří měsíce zbůhdarma. Podle několika svědectví jim byl vyplácena denní odměna ve výši 15 až 43 eur na osobu. To není pomluva. To je svědectví z více stran. Navíc lidé protestovali primárně proti prezidentovi Janukovyčovi, loutce oligarchů. Nikoliv za vstup do Unie, jak nám bylo vysvětlováno médii. Stejně jako došlo po převratu k transferu zlata z Ukrajiny, pravděpodobně do USA. Stejně jako před dvěmi lety z Libye zmizelo 144 tun z tamní národní rezervy. Události v Kyjevě nabraly na spádu poté, co Ukrajina v lednu odmítla podepsat novou asociační dohodu s Evropskou unií. Přitom jednu asociační dohodu s EU už podepsal ukrajinský parlament 10. listopadu 1994. Tehdejší asociační dohoda však zavazovala Evropskou unii finančně pomoci Ukrajině se sanováním ekologických škod po černobylském jaderném neštěstí. Výměnou za to, že se Ukrajina vzdá svých jaderných raket, kterých byla v té době třetím největším správcem na planetě. Ukrajinci jaderné rakety skutečně demontovali, ale peníze z Evropy nepřišly. A už ani napřijdou jak, ukazuje nová asociační smlouva.

Revoluce něco stojí  

Jiné, vhodněji investované peníze se nasypaly do Ukrajiny z jiného důvodu. Sto tisíc eur denně odcházelo jenom na zaplacení komparsu. Posbíraného z ulic, přesvědčeného verbujícími děvčaty. Lidé bez práce, skuteční nespokojenci, a hlavně příslušníci nacionalistických sil, krajní pravice a neskrývaní fašisté, jak se později ukázalo. Pro ilustraci: společník předsedy strany Svoboda Oleha Tyahnyboka před lety založil Centrum Josepha Goebbelse pro politický výzkum. To není pomluva, to je fakt. Nedivme se Rusům, kteří v boji proti nacistům obětovali 23 milionů vojáků, jsou na blízkost fašistických sil citliví. Převrat byl připraven za účasti obvyklých aktérů, kteří pomáhali s barevnými revolucemi na Ukrajině, v Gruzii a Kyrgyzstánu už na počátku tohoto století. Přesně v souladu s Brezinského doporučením z roku 1997, dostat veškeré postsovětské republiky pod americký vliv. Ve Velké šachovnici to říká dosti jasně. Obvyklé instituce rozpoutávající převraty, jako Sorosova nadace Open fund, pobočka CIA jménem Freedom House, Národní demokratický institut, Mezinárodní republikánský institut a Národní sponzoring pro demokracii, se tentokrát spojili i s lidmi ze srbského Otporu, kteří se osvědčili při odstaraňování Slobodana Miloševiče.