ZRUŠENÍ A.MERICKÉ A.MBASÁDY V PRAZE

Karel

#1

2016-04-19 08:51

Z bezpečnostních důvodů to napíšu šifrovaně: autor je h.l.u.p.á.k, když věří informacím na webech ac24.cz nebo czechfreepress.cz a velmi t.r.a.p.n.ý, když si myslí, že když něco napíše velkými písmeny červeně, tak se to stane pravdou :-)


Nepřihlášený uživatel

#2

2016-04-19 19:00

Jejda, jejda, 1.květen se blíží a postbolševici vylézají z nor. Chválí s.RSDr.Jakeše, rádi by kolektivizaci, normalizaci, rebolševizaci a Putinovi by nejradši prolezli trávicím traktem v protisměru.

Naštěstí se už dávno ukázalo, že Marxovy názory byly slepou uličkou a stoupence tohoto ideového hnutí je možné vidět hlavně na plakátech v muzeu, v domovech důchodců, nejvíc na hřbitovech a sporadicky v ulicích pár zaostalých obcí na Ostravsku. Výjimečně tito hloupí lidé umí i psát a výsledkem je text této petice. No budiž...

Kevin

#3

2016-04-19 20:50

Idiotska petice jak hovno! toto napsal skurvenej ruskej svab Putler a tak, to nepodepisu jenom nakopu autora petice do prdele huhehe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#4

2016-04-20 21:17

NÉ NÉ NERUŠIT AMERICKOU AMBASÁDU! MUSÍME SE POSTAVIT ZA AMERIČANY ABY  NÁS OCHRÁNILY PŘED HOVADEM ZEMANEM CO SEM ZVE KURVY ŠIKMOOKÉ KOMOUŠSKÉ Z ČÍNY PROTI VŮLI SLUŠNÝCH LIDÍ. JE TO PRODEJNÁ RUDÁ DĚVKA TEN ZEMAN. ALE MŮJ PREZIDENT NENÍ, JÁ JSEM VOLIL NOBLESNÍHO KANDIDÁTA KTERÉHO, VŠUDE NA SVĚTĚ UZNÁVAJÍ NAROZDÍL OD KOMUNISTICKÉHO A FAŠISTICKÉHO HNOJE CO VOLIL ZEMANA A TEĎ CHCE ZRUŠIT AMERICKOU AMBASÁDU. 

ANO TO JSTE VY PODEPSANÍ POD TOUHLE PETICÍ - JSTE HNŮJ A DOBYTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AŤ ŽIJE USA !!!!!!! AŤ ŽIJE NATO!!!!!!!!!!! SMRT KOMOUŠŮM !!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#5 Re:

2016-04-21 08:22

#2: -  

 Stoupence je vidět u strany Zelených Čssd Top09 a jiných hnutí typu Klinika.


Nepřihlášený uživatel

#6 Re:

2016-04-21 10:09

#1: Karel -  

 Já věřím jenom gaunerovi Bakalovi a jeho médiím, jenom ta mohou být označena za seriózní.

Adam

#7

2016-04-21 11:14

Jelikož se pražská kavárna napojená na americkou ambasádu dlouhodobě snaží o převrat proti prezidentovi Miloši Zemanovi, čímž podrývá demokatické pořádky v naší zemi a znevažuje svobodnou volbu lidu České republiky na svého prezidentského představitele, navíc se velvslanec Schpiro paktuje se zdejšími muslimy a jinými nepřáteli svobodné české společnoti, považuji za oprávněné lgitimní právo lpět na okamžitém uzavření americké ambasády v Česku a okamžitém vyhoštění velvyslance zpět za velkou louži.

Karel

#8 Re:

2016-04-21 13:59

#7: Adam -  

Velmi zajímavé konstrukce. Kritika je podle vás "podrývání demokratických pořádků" a snaha o převrat, s kým nesouhlasím je automaticky "nepřítel svobodné české společnosti" a popírání Vídeňské úmluvy je prý "oprávněné legitivní právo". Orwell by z vás měl radost. 


Nepřihlášený uživatel

#9

2016-04-21 14:00

Ta už měla být zrušená dávno. Nejlépe by bylo hodit tam bombu.Shapira zavřít nebo vyhosti zpt do USSA zde nemá co ten hajzl pohledávat.


Nepřihlášený uživatel

#10 Budeme svědky Majdanu na Václaváku?

2016-04-22 09:29

Štvavá kampaň proti Zemanovi řízená z Babišových médií, která nakoupil před volbami 2013, tak sleduje jediný cíl, totiž oslabit Zemana a jeho důvěryhodnost a připravit půdu pro jeho odvolání. Vypadá to, že nechtějí Zemanovi dopřát ani dokončení mandátu, že ho chtějí odstranit už teď. Je to ale nebezpečná hra, protože Zeman je přímo volený prezident. Pokus o sesazení prezidenta by mohl zažehnout v naší zemi barevnou revoluci na způsob Majdanu. Voliči Zemana by se s tímto rozhodně v klidu nevyrovnali. A s barevnými revolucemi, s tím mají Američané sakra dobré zkušenosti, viz. Arabské jaro, viz. Sýrie, viz. Majdan.

Je snad toto cílem nového amerického velvyslance v Praze? Nepřepočítal se náhodou Babiš? Destabilizace Česka uvnitř EU by oslabila celou Evropu, oslabila by Euro a tím pádem posílila dolar. Ukrajina nevyšla, je snad Česko a jeho destabilizace záložním plánem ve věci záchrany dolaru? Vypadá to tak, bohužel. Vidíme, že americká rozvědka kontaktuje české kulturní kruhy, mobilizuje na internetu mladé proti Zemanovi, zasévá mezi občany pravo-levou nenávist, sundavání obrazů prezidenta ve školách, facebookové výzvy proti Zemanovi zakládané v USA z amerických IP adres. Tohle má všechno prvky barevné revoluce a všimněte si toho načasování. Za pár dní je tady výročí, čtvrt století od 17. listopadu 1989. Symbolika, náhoda nebo plán? Nevěřte na náhody, žádné neexistují.

 Až vy mladí půjdete do průvodu, který právě teď v těchto hodinách chystá a plánuje americká ambasáda v Praze ve spolupráci s Literárním klubem (havlistická líheň neskutečných pošahanců) proti Zemanovi, zamyslete se, za čí zájmy těmi svými klíči cinkáte. Abyste neudělali stejnou chybu jako my starší v roce 1989, když jsme vyhnali čerta z východu, abychom si sem následně nakvartýrovali Satana zpoza Atlantiku. Nenechte Američany rozpoutat v Praze druhý násilný Majdan. Demokracie je ohraničená volební urnou a volebním obdobím. Ten, kdo toto ohraničení nerespektuje (tak, jako se stalo v Kyjevě na Majdanu), není demokrat ale fašista! Upozorněte na to své poslance a politiky, že kdokoliv by chtěl narušit demokratický princip přímo voleného mandátu prezidenta, bude to chápáno jako útok proti lidu se všemi důsledky z toho vyplývajícími. Toto je varování nám všem! Buďte ve střehu, Američané jdou naší demokracii tvrdě po krku, právě teď v těchto hodinách.

Bůh ochraňuj naší zemi!


Nepřihlášený uživatel

#11 Barevné revoluce

2016-04-22 09:34

Možná jste si již někdy všimli, té harmonie, rozprostřené napříč přírodou. Vlci nesežerou všechny srny. Lišky nezardousí všechny zajíce. Kdyby chtěly, asi by mohly. Až na to, že ony nechtějí. Zvířata jsou v tomto směru o něco dále, než my lidé. Když máme možnost, jsme schopní druhému člověku vážně ublížit. Jak ukázal tzv. Stanfordský experiment v roce 1971 pod vedením prof. Zimbarda. Normální studenti, nekonfliktní, zdraví, trápili jiné studenty. Protože jim bylo řečeno, že mohou. Na naší planetě žijeme poslední čtvrt století v unipolárním světě, kde rovnováha mezi liškami a zajíci chybí. Lišky nemají přirozeného nepřítele a tak volně organizují převraty na čtyřech kontinentech z pěti. A sem tam vyvolají i válku ve jménu zfalšovaného důvodu. Posledních několik zemí tomuto skrytému násilí odolává. Jednou se o nich bude učit v dějepise.

Ukrajina je jedním z nejdůležitějším kousků v této puzzle. Před velkým finále. Jak oznámila státní tajemnice pro Evropu, Victoria Nulandová na mezinárodní obchodní konferenci o Ukrajině, 13. prosince ve Washingtonu, Spojené státy vynaložily více než 5 miliard dolarů, aby zaplatily současný převrat proti prezidentu Janukovičovi. Doloženo live na YouTube. Dokonce se podařilo nafilmovat i transfer hotovosti na letišti v Kyjevě, směřující na velvyslanectví USA, nabídla se spekulace pět plných palet s hotovostí, pět miliard. Takové peníze si nevyzvednete z bankomatu, že. A bylo jich třeba, protože demonstrující na Majdanu tam netvrdli čtyří měsíce zbůhdarma. Podle několika svědectví jim byl vyplácena denní odměna ve výši 15 až 43 eur na osobu. To není pomluva. To je svědectví z více stran. Navíc lidé protestovali primárně proti prezidentovi Janukovyčovi, loutce oligarchů. Nikoliv za vstup do Unie, jak nám bylo vysvětlováno médii. Stejně jako došlo po převratu k transferu zlata z Ukrajiny, pravděpodobně do USA. Stejně jako před dvěmi lety z Libye zmizelo 144 tun z tamní národní rezervy. Události v Kyjevě nabraly na spádu poté, co Ukrajina v lednu odmítla podepsat novou asociační dohodu s Evropskou unií. Přitom jednu asociační dohodu s EU už podepsal ukrajinský parlament 10. listopadu 1994. Tehdejší asociační dohoda však zavazovala Evropskou unii finančně pomoci Ukrajině se sanováním ekologických škod po černobylském jaderném neštěstí. Výměnou za to, že se Ukrajina vzdá svých jaderných raket, kterých byla v té době třetím největším správcem na planetě. Ukrajinci jaderné rakety skutečně demontovali, ale peníze z Evropy nepřišly. A už ani napřijdou jak, ukazuje nová asociační smlouva.

Revoluce něco stojí  

Jiné, vhodněji investované peníze se nasypaly do Ukrajiny z jiného důvodu. Sto tisíc eur denně odcházelo jenom na zaplacení komparsu. Posbíraného z ulic, přesvědčeného verbujícími děvčaty. Lidé bez práce, skuteční nespokojenci, a hlavně příslušníci nacionalistických sil, krajní pravice a neskrývaní fašisté, jak se později ukázalo. Pro ilustraci: společník předsedy strany Svoboda Oleha Tyahnyboka před lety založil Centrum Josepha Goebbelse pro politický výzkum. To není pomluva, to je fakt. Nedivme se Rusům, kteří v boji proti nacistům obětovali 23 milionů vojáků, jsou na blízkost fašistických sil citliví. Převrat byl připraven za účasti obvyklých aktérů, kteří pomáhali s barevnými revolucemi na Ukrajině, v Gruzii a Kyrgyzstánu už na počátku tohoto století. Přesně v souladu s Brezinského doporučením z roku 1997, dostat veškeré postsovětské republiky pod americký vliv. Ve Velké šachovnici to říká dosti jasně. Obvyklé instituce rozpoutávající převraty, jako Sorosova nadace Open fund, pobočka CIA jménem Freedom House, Národní demokratický institut, Mezinárodní republikánský institut a Národní sponzoring pro demokracii, se tentokrát spojili i s lidmi ze srbského Otporu, kteří se osvědčili při odstaraňování Slobodana Miloševiče.


Nepřihlášený uživatel

#12 Re: Budeme svědky Majdanu na Václaváku?

2016-04-22 10:38

#10: - Budeme svědky Majdanu na Václaváku?  

Když kopírujete, uvádějte zdroj. Toto je převzato z Aeronetu. A mimochodem je to staršího data, dnes jsou Babiš a Zeman největší kamarádi ...

Adam

#13 Re: Re:

2016-04-22 13:42

#8: Karel - Re:  

 Podrývání demokratických pořádků je pro mě pletení se cizích států do našich vnitrostátních věcí, organizování protestů určených k sesazení demokaticky zvoleného prezidenta, distribuce červených karet, umělé navozování protizemanovských nálad v médiích, aby vypadalo, že celý národ je svorně proti panu Zemanovi, přičemž většina společnosti za panem pezidentem navzdor intenzivní očerňovací kampani stojí.


Nepřihlášený uživatel

#14

2016-04-23 22:25

Podepsáno, ale určitě nám to neprojde, ta Ambassáda tu byla už za komunistů - možná stačilo jen odvolat Schapira.

Nepřihlášený uživatel

#15

2016-04-30 18:50

Jak je možné, že americký velvyslanec v ČR zasahuje do řízení státu a jeho politiky? To je vměšování! Jsem pro vyhoštění Shapira z ČR !

Nepřihlášený uživatel

#16 Re:

2016-05-01 08:02

#15: -  

 kdybychom mněli slabšího prezidenta .. tak už tam máme Horáčka jako prezidenta a velké šou ... k věcem státu semusí přistupovat rozumně a svědomitě , také odpovědně   p,pr. .. Zemanovi Milošovi  velké díky..


Nepřihlášený uživatel

#17

2016-06-16 07:14

Mim podpisem dávám USA jejich zrušení v Našem Státě a jejich přítomnost považuji za OKUPAČNÍ a TERORISTICKOU !!
Pro mé děti a jejich budoucnost si nepřeji aby zde měli sídlo likvidátoři Evropských společností a rozsévači násilí !!!!