Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové


Nepřihlášený uživatel

/ #1093 Citace paní učitelky nedokazuje ani jeden z bodů, které jsou jí kladeny za vinu - tedy petice nedává

2016-03-02 19:19

#1091: Honza - Re: Re:  

 

....smysl. 

1) Jak může objektivně učit na škole učitelka, která neovládá základní historická fakta k tématu, které zná i běžný vysokoškolsky nevzdělaný občan?
2) Dodržuje tato učitelka školní osnovy nebo vyučuje podle svého vlastního zaujatého fanatického přesvědčení?
3) Proč se žáci této učitelky domnívají, že stále žijí v komunismu, když už 26 let žijeme v demokracii?
4) Jakým právem chce tato učitelka nedemokraticky zakazovat občanům, koho mohou a nemohou volit a proč k tomuto nepřijatelnému jednání vede své žáky?

 

1. Evropu skutečně osvobodily od války a to dokonce podruhé skutečně Spojené státy, neboť Evropské státy se nedokázaly bránit komunisticko-nacistické agresi. Válku skutečně začalo Rusko s Německem okupací Polska, to je realita. Přesto Spojené státy od napadení CCCP Německem dodávali do cccp nákladní automobily a benzín v objemu, v kterém by je cccp nikdy nebylo schopno vyrábět. 

Mimo to, osvoboditel nezavádí totalitu a neznásilňuje. Rudá armáda na našem území masivně znásilňovala a NKVD tu podporovala komunisty v zavedení komunistické totality. 

2. o osnovách nebyla řeč, navíc osnovy neexistují, existuje školní vzdělávací progam, to by autor petice mohl vědět. 

3. komunistické totality stále existují a stále jsou lidé, kteří si myslí, že je komunismus je alternativou k demokracii. Dokonce a to je naprosto neuvěřitelné, že se dnešní vedení KSČm vyjádřilo, že jsou hrdí na komunistické budovatele, aniž by i jen naznačili, co by bez komunistů v Československu nevzniklo. 

4. Paní učitelka nikomu volbu zakazovat nemůže a ani nechce, nic takového ani nenaznačila.  Co je ovšem fatální, státní instituce by skutečně měly uvažovat o zákazu KSČm neboť je naprosto zjevné, že propagují zločineckou ideologii a tudíž se dopouští tresného činu.