zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky


Nepřihlášený uživatel

/ #35 Re: Případný zákaz je zbytečný

2015-10-31 01:35

#1: hudry - Případný zákaz je zbytečný 

 Souhlasím s Vámi. Náš trestní zákon je plně dostačující. Znásilnění, pedofilie, mnohoženství, násilí i domácí - vše je dle našeho zákona trestné. Ale je hlavně důležité, aby jsme ze svých pozic neustupovali a opravdu porušení zákona trestali. Jen bych doplnila zákaz zahalování celého obličeje kvůli identifikaci. Podepsání prohlášení s dodržováním našich zákonů, jinak trest a vyhoštění.....dobrá věc!! Naše země = naše pravidla. 

Tady je spíš nebezpečná jiná věc. Pokud jich bude víc, budou vytvářet sdružení a klást si svoje požadavky, jako stavba mešity, kde se pak mohou radikalizovat apod. Bydlím v Teplicích, tak vím o čem mluvím. K nám jezdí přes léto do lázní bohatší muslimáci z Kuvajtu, Jemenu a Libye a taky už to zkoušeli s mešitou za podpory Kubery, ale lidi to protestama zatrhli. U lázní mají jen svou malou modlitebnu.

Jinak já osobně bych islámskou ideologii zakázala, tak jak je zakázaný fašismus. Dle mého názoru to není jenom náboženství. Víru v Alláha jako takovou ať si klidně mají, na to jim stačí doma kobereček a kompas.