Podpořte Zoo Ústí nad Labem

Marek Malý

/ #69 Re: Re: doplnění

2015-10-20 15:38

#68: - Re: doplnění 

 Nejste Vy náhodou ten bývalý zaměstnanec Vít Starecký, který podepsal petici zaměstnanců, když o té neodvysílané části reportáže tolik víte ? Jestli ano, ale i kdyby ne, tak pakliže říkáte skutečně pravdu, není snad třeba, aby jste zde vystupoval anonymně. Jinak patrně máte na mysli informace zveřejněné např. zde: “jedna“url.cz/U6dK (místo "jedna" je třeba napsat 1)

Cituji:

<//Podle anonymního mailu dostávají zvířata v ZOO méně jídla 

Hanzlík ani Černá se vzhledem k nemoci k těmto nabídkám zatím nevyjádřili. Část zaměstnanců ZOO poslala v půlce června mail tehdejšímu primátorovi Josefu Zikmundovi. Mimo jiné uvádějí, že zvířata dostávají méně jídla. To od ošetřovatelů slyšela i pokladní Vlasta Nohavičková. 

„Třeba říkají, že dostávají shnilé žrádlo, a oni to musí třídit. Tzn., když mají dostat třeba 5 kilogramů zeleniny a oni z toho 2 kilo vytřídí, tak dostanou 3 kila zeleniny. Dokonce se mi doneslo, že sami nosí z domova něco, co jim zbyde, třeba mrkev, zelí a takové věci.! 

Podle krmivářky Ivety Myškové se ale v ZOO nic nezměnilo a všechny dávky zůstávají stejné. „Ovoce a zelenina, která chodí na rajóny, se třídí. Pokud by tam ošetřovatelé našli shnilé kusy, tak je možno okamžitě dodat z přípravny krmiv náhradu.“ //>

Víte jakési anonymní fámy, které uvedla v život nejspíše pí Nohavičková a spol. pro mne nejsou relevantní informací. Máte pro nás nějaké konkrétní (v ideálním případě doložitelné) informace o tom jaká zvířata konkrétně dle Vás trpěla a čím, jaká konkrétní zvířata dostávala špatné krmení resp. v čem bylo to krmení špatné, v jakém období konkrétně k těmto problémům docházelo, jestliže je něco z toho skutečně pravda tak co udělali zodpovědní zaměstnanci pro nápravu (lze nějak doložit ? např. písemné sdělení/mail adresovaný vedení ZOO s popisem problémů atd.) ,z čeho konkrétně usuzujete, že byl management hluchý resp. co přesně tím máte na mysli ? Dále petice je mj. zdůvodněna tím, že došlo k výraznému zhoršení pracovních podmínek, to by si opět zasloužilo konkrétnější rozvedení. A vůbec víte co, vemte pěkně bod po bodu ta obvinění v petici a napište nám sem zcela konkrétní příklady, těch pochybení pana Bálka či jeho vedení, která jsou v tom zdůvodnění obecně formulována, když jste tak moc zasvěcen do situace. Předem děkuji za info, které předpokládám bude zajímat i ostatní případné čtenáře.