Referendum o vystoupení ČR z EU

Paris

/ #14 Re: Re: Re:

2015-06-22 19:14

#13: Nathaniel - Re: Re:  

Nathanieli tohle je přinejmenším demagogie, kterou se snažíš zakrývat svou potřebu hledat vinníka za svou vlastní neschopnost.

Abych ale tvou demagogii trochu rozvedl. 90% Romů si stěžuje na rasistické a xenofobní projevy "Čechů" a na to, že jsou všichni Romové posuzování a hodnoceni s předsudky a že jsou tzv. házeni do jednoho pytle. Pokud si ale přečteš svůj projev, tak jsi to ty kdo hází 90% populace ČR do jednoho pytle. Ani zdaleka v tomto nejsem s tebou zajedno a sám znám mnoho Romů, kterých si vážím, ať už jako odborníků, tak i jako lidí ... a to mi moc xenofobní nepřijde ... a to že se mi nelíbí, že se sem hrne horda tzv. utečenců, kteří ve jménu boje s rasizmem, znásilňují bílé ženy a dívky a nebo demolují ulice, domy atp., je trochu něco jiného než vleklý problém s Romy, kteří sem přicestovali ze Slovenských get v oblasti Šariše apod. a kteří se, stejně jako teď "utečenci", živí krádežemi, loupežemi atp. místo prací a navíc požadují po vládách zemí, kde se nacházejí, podporu a sociální dávky na úkor daňových poplatníků, ba co víc ... dokonce chtějí mít volební právo ...  Dovol mi jednu otázku. Ve které zemi komě ČR můžeš ty osobně volit, bez toho aby jsi měl její občanství?

Mě nevadí barva kůže, ani vyznání nebo společenské postavení, ale co mi vadí je to, že nemůžu svou dceru poslat samotnou do města, protože se bojím, zda se mi ve zdraví vrátí, když nějakého nepřizpůsobivého (ať už Čecha nebo Roma či jiného příslušníka dalších etnik, která v ČR žijí, ale kterému se dělat nechce) napadne, že by ji mohl třeba znásilnit a nebo prostě jen okrást o 100 korunu, kterou má v peněžence na autobus anebo na svačinu a kterou jsem já, nebo moje žena, bohužel narozdíl od něho, musel vydělat prací. 

Pokud budeme mít svou suverenitu zajištěnou hranicemi, tak je na nás na obyvatelích tohoto státu, koho si na své území vpustíme a koho ne. Není na tom nic xenofobního ani rasistického a plést sem Hitlera je drobet mimo mísu.

Takže si to trochu porovnej v hlavě a pak napadej ostatní a obviňuj je z rasizmu atp.