Referendum o vystoupení ČR z EU

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Referendum o vystoupení ČR z EU


Anonymous

#1

2015-06-09 18:23

Souhlasím s tím, že by lidé měli říci zda se nadále chtějí nechat utiskovat Evropskou Unií, která již dávno nenaplňuje naše očekávání.
Hanka

#2

2015-06-09 20:23

Prosím Vás a kdo vás pak bude hlídat? Vždyť vy utýráte všechny menšiny! Jsem rozhodně pro zůstat v EU! Český národ není ještě tak vyspělý a na takové úrovni, aby byl zodpovědný za své rasistické chování!


Nepřihlášený uživatel

#3 Re:

2015-06-10 09:31

#2: Hanka -  

 Nebyl jsi tu před pár dny pod přezdívkou Alex, schizofreniku? To bude jistě přehřátí organismu. Dej si studenou sprchu, to ti pomůže ;-)


Nepřihlášený uživatel

#4

2015-06-11 11:53

Byl bych velice rád kdy by jsme vystoupily

Nepřihlášený uživatel

#5 Re:

2015-06-11 12:03

#4: -  

 V osmi slovech nasekat tři hrubky, to je vskutku na vystoupení odevšad.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-06-12 06:36



Nepřihlášený uživatel

#7 Re:

2015-06-12 06:38

Rasismus tady zařídila EU společně s naší vládou. Když černým dává bez práce a bílí musej makat a ještě ze svého platu musejí živit další nemakačenka černý. A příkazem přijímat islamské teroristy ? To jsou ti, co nás tady pak budou hlídat, pokud budem ještě naživu... Menšina už jsme tady my - bílí a pracující...

 

Arpád Horák
Autor této petice

#8 Re:

2015-06-15 00:47

#2: Hanka -  

 Nevím kdo vás platí, ale Čechy patří Čechům a těm kdo tu chtějí žít a pracovat bez ohledu na barvu pleti. Myslím že jsme si užili dost diktátu z východu a teď nám chtějí diktovat ze západu, ale JÁ UŽ TOHO MÁM DOST . Chci konečně žít ve svobodném právním státě, kde podvodníci a zloději nebudou mít navrch a kde se nebudu muset bát svoje dítě pustit na ulici.

Arpád Horák
Autor této petice

#9 Re: Re:

2015-06-15 00:49

#5: - Re:  

 Jestli jste sem přišel řešit gramatiku, tak jste si spletl fórum. Každý má právo se vyjádřit a není třeba jej hned kritizovat.


Nepřihlášený uživatel

#10

2015-06-15 17:12

EU je jen zástěrka pro politiky. Nicí nám život uz dlouho a EU jim pomohla. Nic pro nás neudělali. Republika vypadá ještě hůř než pretim bordelem kterej odsouhlasila vláda, ne občan ČR. Zničili nám nase tradice, tradiční jídlo a i pití. Tvrdí ze jsme rasisti. To mě tímto doopravdy nasrali. Všude jinde s nima (barevnejma) zatocej, my nesmíme. Nebudu se rozčilovat. Nechci tu EU. V referendu jsem hlasoval proti vstupu a teď budu hlasovat pro vystoupení.

Nepřihlášený uživatel

#11

2015-06-16 08:35

Pryč z EU, která je jenom nástroj pro Ameriku a škodí všem státům v EU. Žádná budoucnost pro mladé, žádná naděje pro nikoho.

Lukáš

#12 Vystoupit a zavést zpět hranice !

2015-06-17 22:24

Vystoupit a zavést zpět hranice !

Nathaniel

#13 Re: Re:

2015-06-22 14:26

#7: - Re:  

 Bílí pracující jsou ve většině případů rasistická svoloč, která si naivně myslí, že platí "nepřizpůsobivé obyvatelstvo"

Ze svých daní platíte úplně všechno (českou televizi, politiky, různé organizace a instituce) tak proč se věčně zaobíráte 3% Romské menšiny? Pracujete hlavně pro sebe a kam jdou vaše daně, vám může být u zadku! Ty daně platit musíte a je úplně jedno kam jdou, jestli jima platíte zlodějské politiky nebo nepracující. Ono totiž i bílí nepracujou a pobírají dávky, tak laskavě všechno neházejte na to malé procento Romů. 90% Čechů jsou rasisté a xenofobové, kteří jsou buď neonacisté nebo s nimi sympatizují. Tento národ pořád žije v roce 1945 v čele s Hitlerem Vandasem. Kdo tomuto problému konečně zabrání? Doufám, že přistěhovalci!

Paris

#14 Re: Re: Re:

2015-06-22 19:14

#13: Nathaniel - Re: Re:  

Nathanieli tohle je přinejmenším demagogie, kterou se snažíš zakrývat svou potřebu hledat vinníka za svou vlastní neschopnost.

Abych ale tvou demagogii trochu rozvedl. 90% Romů si stěžuje na rasistické a xenofobní projevy "Čechů" a na to, že jsou všichni Romové posuzování a hodnoceni s předsudky a že jsou tzv. házeni do jednoho pytle. Pokud si ale přečteš svůj projev, tak jsi to ty kdo hází 90% populace ČR do jednoho pytle. Ani zdaleka v tomto nejsem s tebou zajedno a sám znám mnoho Romů, kterých si vážím, ať už jako odborníků, tak i jako lidí ... a to mi moc xenofobní nepřijde ... a to že se mi nelíbí, že se sem hrne horda tzv. utečenců, kteří ve jménu boje s rasizmem, znásilňují bílé ženy a dívky a nebo demolují ulice, domy atp., je trochu něco jiného než vleklý problém s Romy, kteří sem přicestovali ze Slovenských get v oblasti Šariše apod. a kteří se, stejně jako teď "utečenci", živí krádežemi, loupežemi atp. místo prací a navíc požadují po vládách zemí, kde se nacházejí, podporu a sociální dávky na úkor daňových poplatníků, ba co víc ... dokonce chtějí mít volební právo ...  Dovol mi jednu otázku. Ve které zemi komě ČR můžeš ty osobně volit, bez toho aby jsi měl její občanství?

Mě nevadí barva kůže, ani vyznání nebo společenské postavení, ale co mi vadí je to, že nemůžu svou dceru poslat samotnou do města, protože se bojím, zda se mi ve zdraví vrátí, když nějakého nepřizpůsobivého (ať už Čecha nebo Roma či jiného příslušníka dalších etnik, která v ČR žijí, ale kterému se dělat nechce) napadne, že by ji mohl třeba znásilnit a nebo prostě jen okrást o 100 korunu, kterou má v peněžence na autobus anebo na svačinu a kterou jsem já, nebo moje žena, bohužel narozdíl od něho, musel vydělat prací. 

Pokud budeme mít svou suverenitu zajištěnou hranicemi, tak je na nás na obyvatelích tohoto státu, koho si na své území vpustíme a koho ne. Není na tom nic xenofobního ani rasistického a plést sem Hitlera je drobet mimo mísu.

Takže si to trochu porovnej v hlavě a pak napadej ostatní a obviňuj je z rasizmu atp.

Jiří Hykel
Kopřivnice

#15

2015-06-23 16:47

Nikdy jsem nebyl pro vstup do této zločinecké organizace a také v referendu jsem tak i hlasoval.

Proto jsem i nyní pro vystoupení s EU nebo je to spolek pro zbidáčovaní a zotročení občanů státu, kteří jsou členy EU.

Je to spolek jen pro ty, co propagují, podporují a profitují z imperialismu, tedy pro milionáře a bohatší vrstvy obyvatelstva a zároveň tento zločinecký spolek si podrobuje  pomocí militarizací a vojsk NATA státy, které se necjhtějí podřízovat jak EU, tak i USA, které si navíc tento spolek podmanili jako své pohunky.

Zásadně jsem proti členství v EU  !!!!

Jan Podivinský
Světlá Hora

#16 Re:

2015-07-09 22:03

#2: Hanka -  

 Pokud půjdeme s EU dál tak náš národ bude ještě zaostalejší. Postupně se z nás stávají "otroci" EU. V Bruselu si žijou jak prasata v žitě, to samý třeba Francie a pod. EU nám měla poskytnout výhody ne uvést zemi do neustálých demonstrací, nezaměstnanosti. EU nařídila přijmout uprchlíky, ale asi těžko se pohrneme s otevřenou náručí uprchlíkům když vidíme, že tamhle průvodčímu usekl ruku, tamhle znásilnil pár žen, tamhle někoho přepadl. Někteří češi taky střílí, taky znásilňují, taky přepadávají, ale proč by jsme teda měli přijímat další uprchlíky, kteří nám pridelaji akorát starosti? Zvládněme nejdříve vlastni národ. Možná chtějí přijmout jen "hodné" uprchlíky, ale jednou jim rupne v bedně a pak už nebudou válčit u sebe, ale rozbombardují celou Evropu.


Nepřihlášený uživatel

#17

2015-07-11 16:20

Vítám tuto petici, protože podle mne je vystoupení z EU tím nejdůležitějším, co je třeba pro obnovení spokojeného života obyvatel v ČR vůbec udělat.
Paris

#18

2015-07-17 14:08

Chtěl bych vás všechny požádat o sdílení této petice na SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH aby se podepsalo co možná nejvíce lidí, než schválí onen zákon na omezení petic a referenda.


Nepřihlášený uživatel

#19

2015-07-18 20:33

Kdo podporuje EU, je vlastizrádce, usilující o zotročení naší země. A taky by se s takovým člověkem mělo jako s vlastizrádcem zacházet. Toto už nijak nesouvisí se svobodou slova, to je aktivní usilování o zničení nezávislosti naší země. Ano, máme tu lidi, kteří se nazývají kolaboranti. Kolaborují s Bruselem s cílem dotlačit Českou republiku do jeho poddanství. Jestli to dělají z hlouposti nebo za unijní peníze nebo obojí je úplně jedno.

Lidice 2.0

#20 No konečně

2015-08-12 21:11

Přesně tak. Táhněte už konečně do piče, vy pochcaný pivní prasata. Do Evropy nepatříte.


Nepřihlášený uživatel

#21 Re:

2015-08-21 23:22

#2: Hanka -  

 Co takhle připojit do EU Irák, Sýrii, Egypt, Libyi, Súdán, Rwandu a JAR? Pokud vím, tak pouze tam v posledních letech probíhají či probíhaly skutečné genocidy.


Nepřihlášený uživatel

#22 Re:

2015-09-15 11:49

#15: Jiří Hykel -  

 souhlasím


Nepřihlášený uživatel

#23 40 000 podpisů za 24 hodin

2015-09-23 19:48

Podpořte petice zde

http://www.petice24.com/petice_za_referendum_o_vystoupeni_z_evropske_unie

Za 24 hodin je na této petici přes 40 000 podpisů

MÁ TO SMYSL, MUSÍME BOJOVAT ZA NAŠÍ VLAST


Nepřihlášený uživatel

#24

2015-09-24 05:17

Lisabonská smlouva fakticky způsobila, že malé státy a státy střední velikosti jako ČR jsou kolonie. Pokud se například velmoci rozhodnou umístit 1 milion muslimů na naše území, čeští občané namají žádnou možnost tomu zabránit, a to dokonce ani pokud by se spojili se Slovenskem, Polskem a Maďarskem. Blokační menšina musí tvořit 35% z celkového počtu obyvatel EU (507 mil), což je asi 175 mil. V EU fakticky rozhodují pouze tyto země: Velká Británie, Německo, Francie, Itálie a Španělsko. Dohromady dají asi 318 mil. Aby fungovala blokační menšina, pak by všechny ostatní státy musely být proti, to jest 22 členů proti 5. Jinými slovy těchto pět států + jeden mohou prosadit vše. Nedokáži pochopit náš ústavní soud, jak mohl tvrdit, že Lisabonská smlouva je v souladu s českou ústavou. Rychetský a Wágnerova plus další jsou šaškové a ještě jsou hloupí.

Nepřihlášený uživatel

#25 Re:

2015-09-24 07:33

#2: Hanka -  

 Nevíte,co činíte svým nezodpovědným uvažováním.Cizí by jste chránila a svůj národ ne?To máte daleko do vlastenectví.Pamatujte!!!Kolik válek,krveprolití,odříkání,bolesti musel náš národ podstoupit,aby došel do dnešní podoby.Všechny národy musejí bojovat za svou slobodu a mír!!! mlodary a utíkání nepomůže!!!Tolit statisíců mladých chlapů ,co utíkají bez boje ze své vlasti a nechávají staré a nemohoucí doma aoni jdou za lepším ,zaslouží pohrdání!!! ne pomoc!!! Obšilová Jana