Žádáme ambasádu Ruska: zařaďte nás také na seznam.

Daniel Baumruk

/ #11

2015-06-03 08:55

Za mě to vímám tak, že NATO. EU a USA = jeden za 18 a druhý bez dvou za 20. Tam lezeme do zadku a Putin je teď takový druhý Hitler, kterého politické, diplpomatické a lidské kruhy podceňují, ale tento zakoplexovaný idiot ještě během 10 let tady napáchá tolik světových příkoří, že se budeme divit.

Tzn. nesouhlasím 100% ani s politikou USA, NATO a EU, ale zároveň vnímám, že Rusové rozjíždějí opravdu druhou studenou válku a kdo ví co z toho bude. Rusko je pro mě v tuto chvíli větší hrozba než NATO, EU a USA.

Putin Je manipulátor, který potřebuje ukázat světu jaký je borec a dosáhne toho všemi prostředky, které má. Důkazem toho je např. Olympiáda v Soči. Na všechno musel osobně dohlížet a přitom mu nesvítil jeden Olympijský kruh (to je výsledkem jeho vnitřní diktatury. Lidi pod jeho vedením žijí ve stresu, strachu, aby se něco nepřisralo a pak se stejně přisere) a takových věcí tam bylo víc. Za mě Olympiáda v Soči propadák, zahrál si i hokejový zápas s tím, že soupeř musel prohrát, aby se ukázalo, jaký je borec - ukazuje se s černým pásem v bojových uěních, ale o jeho kvalitách osobně dost pochybuji... a mohl bych psát celou esej o jeho krocích jednání atd, kde se vykresluje jeho úzkostnost, kterou si sytí velkými věcmi, aby ukázal svou silnou stránku a jaký je vůdce, ale při tom je to klučina z masa a kostí, který si hraje na velkého šéfa v kanclu malé realitky.

A je tak nesoudný, že nevidí kam žene s vým jednáním celé Rusko a potažmo celý svět. V mých očích je to nekontrolovatelná a neřízená střela, která ještě neví kam dopadne. Ale tak či tak tpo bude prsůer pokud se mu naztne tipec co nejdřív ;)




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...