Zákaz norování


Nepřihlášený uživatel

/ #174 Re: Re: Re: Re: Re: žalovníčci

2015-04-20 16:59

#172: - Re: Re: Re: Re: žalovníčci 

 A až vystresované zvíře z nory vyženete? Myslím, že většina lidí tady si dokáže představit, co norování obnáší. Vy si to jen nehodláte připustit. Nemluvte tady jak máte raději zvířata než lidi, protože pokud by tomu tak bylo v životě byste nedokázal na zvíře vystřelit o norování ani nemluvě. Myslivci zkrátka mají jinou představu o lásce ke zvířatům než ostatní. Lidi, kteří skutečné milují zvířata jsou vegany, ne myslivci. 

A myslivci snad nevynášejí životy ostatních zvířat nad liščí? 'Musíme regulovat lišky, aby nelovily zajíce a koroptve, které jsme dřív téměř vyhubili'. Lišky se přitom neživí jen tímto, jak tu už bylo řečeno. Já považuji životy všech zvířat za stejně důležité, ale je rozdíl mezi potravním řetězcem a střelou od myslivce. Asi uhádnete, co považuju za správné.

Pokud ti "normální myslivci" neubližují zvířatům, tak nenorují a tím pádem by je přece zákaz norování nijak neovlivnil. Ovšem vy máte očividně hodně pokřivené představy o tom, co je ubližování zvířatům. Možná, že ti sadističtí hajzlové by liščata zabíjeli dál, ale pár tučných pokut by jim to možná trochu osladilo..