Petice za podporu Miloše Zemana

Roman Skácel
Hodonín

/ #885 Re:

2014-11-14 16:19

#883: Michal G. -  

Jak jen si v demokracii, kterou denně užíváte, která Vás chrání a dává Vám v životě skoro zcela volnou ruku, abyste si mohl(a) vybrat kudy se vydáte a k dispozici máte, díky demokracii, úplně všechny světové stany, dovoluje mít někdo vůbec jiní názor, než VY?

Famózní, budete žena, skoro bych přísahal...

Osobně výsledek poslední volby prezidenta ČR uznávám, což ale není TOTOŽNÉ s tím, abych uznam i to, že pan prezident...

...není opilec, hulvát a politicky stupidní nejvyšší ústavní činitel České republiky podle Ústavy té samé země...

Tento národ, klesne ještě daleko hlouběji, pokud bude mít politická karikatura prezidenta na pražském Hradě i nadále podporu lidí, jako jste Vy. Lidí z minulého století, jeho 70. a 80. let, tedy lidí kterým se muselo zřetelně říci, ...co si mají myslet. Nemohu za to, že takto uvažujete i nadále, protože vytvořit si svůj vlastní reálný politický pohled na svět kolem sebe je těžší, než naslouchat hlasu politických papalášů, jako je Klaus a Zeman.

P.S. Pokud chcete odpověď na svoji otázku bez otazníku, ZAMYSLETE SE, jinak se máme fakt čeho opravdu bát my oba...

Vy, vstoupenci pana Zemana jste jeden velikánský PARADOX, daří se Vám skvěle a přitom potřebujete mít výhledově co nejjistější svištění obušku v silné ruce. Pro Vás je demokracie škoda, zkuste požádat o terror Putina a zajeďe si do Ruska a klidně tam i zůstaňte, když zjistíte, že je to opravdu Váš šálek cikorky.

Shodnu se s Vámi plně jenom v tom, že úřad prezidenta je opravdu nezbytné ctít.

A o tom to je...