Petice za podporu Miloše Zemana

Roman Skácel
Hodonín

/ #781 Nevěříte ani vlastním očím a uším.

2014-11-12 14:34

#778: - Re: Re: Re: Re: Re: Disidentka a spisovatelka Lenka Procházková k výročí listopadu 1989 

Vy mě budete muset přesvědčit, že si pan prezident Vaši podporu opravdu zasloužil, protože to vidím jinak.

Do této chvíle jsme jen tušili, že je pan Zeman vulgární a bezcharakterní ve svém soukromí, též s ohledem na to, co o něm prosakovalo na veřejnost v takových kvantech, že je to srovnatelné pouze s informacemi o jeho alkoholismu.

A neříkají to o něm ani tak jiní, jako svými činy on sám...

Je exponenciálním rozdílem, když jako dlaždič mluví dlaždič, nebo když tak mluví prezident republiky, nejvyšší ústavní činitel ČR. Obzvláště, když tak mluví do médií (klidně i oba). Jestli ani tohle není vnímatelné, pak je problém ve Vás, lidech, kteří pana Zemana podporují, nikoli v těch, kterým to oprávněně už nyní vadí a ohrazují se.

Promiňte, ale stačí jen věřit vlastním očí a uším, to ostatní je irelevantní.

Co by musel pan prezident ještě udělat horšího, aby bylo více zřetelnější, že je to člověk, který si Vaši podporu pro další výkon svého úřadu, NEZASLUHUJE?

Kdy naposled se setkaly korunovační klenoty císaře Karla IV s opilým prezidentem, pokud kdy vůbec?

Ergo: Nebylo by logičtější, kdybyste Vy, prezidentovi vstoupenci přiznali, že jste se do této chvíle mýlili, nebo pak LOGICKY už jen skutečnost, že NEJSTE SCHOPNI UVĚŘIT ANI SVÝM VLASTNÍM OČÍM A UŠÍM, z čehož iracionálně viníte samozřejmě média...

A tohle o Vás vypovídá nejpřesněji, ta iracionálnost Vašeho postoje a neschopnost mít na něco vlastní názor, který by koresponoval aspoň s tím, co vidíte a slyšíte.

P.S. Nečekám tedy proto ani uznání Vás, jeho vstoupenců, že jste se mýlili a mýlíte i nadále, stejně jako uznání fatální politické chyby (veřejná vulgarita) panem prezidentem, s jeho omluvou veřejnosti...