Petice za podporu Miloše Zemana

Roman Skácel
Hodonín

/ #675 Re: Re: Re: Re: Opravdu?

2014-11-10 15:17

#671: Petr - Re: Re: Re: Opravdu? 

 Zdravím pane Petře, ano vnímám co se v naší zemi děje, ani tomu neuvěříte, ale USA a EU jsou už před dvě desetiletí našimi startegickými partnery, a to jak v oblasti ekonomické, tak i vojenské, uznejte, že není potřeba, aby jim nikdo a nikam lezl, stačí si říct, pokud budeme něco potřebovat.

A hádejte, proč jsme právě ve společenství západních demkracií? To podle mě neuhodnete.

Ano věřím jak sdělovacím prostředkům, tak i logice, proto je podle mě iracionální, že pokud užíváme my všichni v ČR demokracii (další novinka, to se podivíte), jako svoji základní společenskou hodnotu, může se pan prezident Zeman vyjadřovat  soudružsky v Číne k problematice Tibetu, nebo mít přihlouplé dotazy směrem k evropským médiím, zda jsou na Ukrajině oprvadu ruští vojáci...

A už vůbec nemohu uznat, že pan prezident nazývá správnými "jmény" práci poslanců na Služebním zákonu, jehož přijetím dokonce podmiňoval jmenování vlády pana Sobotky, aby ho nyní nechal prozkoumat Ústavním soudem. Kam spěchat, do konce roku času dost. A už vůbec nepoberu ta nejsprávnější "jména" slov do textů písní ruské hudební skupiny, aby je prezentoval k národu prostřednictvím masmédií v přímém přenosu.

Měl byste se vrátit zpět do naší vlasti, hodně se tady toho nyní děje a pan prezident bude potřebovat podporu opravdu každého, vezme i Vás, to mi věřte.