Omluva za Tibet 2014

Morek

/ #1165 Jsem ani netušil kolik znalců Tibetu je mezi námi nebo že by to byl mistr google?!:o)))

2014-11-05 13:51

Ještě, že v Čr není tolik plebsu jako zde ale ano, klidně budu socka, čecháček, ubožáček a já nevím co takový chorý a důkladně vymytý mozek ještě může vyplodit ale hlavně, že nebudu jako vy, to mi ke štěstí bohatě stačí:o))))

Budu čímkoliv než nějaký ubohý mravokárce, který káže světu své bludy a hloupě se domnívá, že každý začne žít dle jejich představ o právech, svobodě, demokracii a morálce.

To co je pro vás morální, může připadat jiným národům jako opak, tak laskavě se začněte starat všichni o sebe, na vaší morálku není nikdo zvědavý, každý národ žije a bude žít po svém. Stejní stoupenci neustále řinčeli zbraněmi za vývoz křesťanství do celého světa, fuj. Tak k takové společnosti patřit nikdy nehodlám a jsem rád, že jsem socka, čecháček atd. Budu čímkoliv, jen né vámi!!!

Proč se vy krátkozrací nezajde podívat na ruské, čínské nebo arabské chaty??? Proč nezkusíte poznat jinou mentalitu i uvažování jiných národů??? To je už moc složité co a pak kdo tu má nízké IQ:o))) Divili by jste se, co si o vás myslí a jak jim je ukradená nějaká vaše petice. Arabové by řekli, že máte chemií otrávené myšlení. Oni moc dobře vědí kolik chemie je v našich příkladných západních potravinách a konkrétně vás mají za křižáky a vždy jimy budete. Hrajte si tu dál na demokracii, však virtuální svět je váš:o) Realitě ale stále dominujeme my, my co jsme něco zažili a rozhodně nám to do hlavy nelili na škole ale máme reálné zkušenosti, které googlem nenahradíte!