Podpora znovuzavedení trestu smrti v ČR

ixie

/ #380

2014-09-29 18:01

Je samozřejmě špatné co se děje, bohužel tuhle petici - jako žena a jako matka - nepodepíšu. Za komunistů takhle umřelo moc nevinných lidí. Podepsala bych ale petici, která by požadovala zpřísnění trestů, a kompletně bych přetransformovala  vězeňský systém. Bastilu kde je tma, díru v zemi jako záchod, denně kousek chleba a trochu vody, a to za závažné činy na doživotí bez možnosti dřívějšího propuštění, prominutí a podobně. Věznice jsou totiž dnes spíš jako dovolená. 

Také apeluji na vás všechny, aby jste se aktivně zasadili o správnou a zodpovědnou výchovu svých i jiných ratolestí. NELZE tolerovat matky s minimálním IQ, které místo aby se staraly, posadí děti k TV/PC a jdou s kamarádkou "na cigáro" !!! Dítě se stává závislé víc a víc - zakážete mu to, co jste ho jednou naučili, dostane prostě absťák. Z her a filmů se učí strašné násilí, a u každého to jednou propukne! Potom zabijí rodiče, znásilní děti, vystřílí školy. 

 

Sama jako matka vím, že vychovat dítě pořádně, NENÍ tak těžké, nesmí být jen tahle generace maminek generací líných pavlačových drben.

 

Také bych zrušila prezidentovi možnost udělit amnestii. Po panáčkovi KLAUSOVI můžeme vidět, jaký průser to je. Díky

 

 

 X.Dedičová