Podporuji tradiční čínskou medicínu v ČR


Nepřihlášený uživatel

/ #30

2014-08-15 17:34

V dôsledku pochybenia a následného pôsobenia tzv. západnej medicíny (po očkovaní v čase choroby + súčasnom podaní streptomycínu) som sa v detstve ocitla a navždy zostala na vozíku. To ale nebolo poslednýkrát, čo ma tento druh "medicíny" poškodil a nikdy neodškodnil. Ešte i také banálne ochorenia, ako je nachladenie, mávajú pre mňa v dôsledku "liečenia" tzv. západnou medicínou katastrofické následky. Keď ma pred 6 rokmi z jedného takého následku vytiahol tradičný čínsky lekár, pochopila som, čo je to skutočná medicína a skutočné liečenie. Od tej doby mi pomáha kedykoľvek, keď ma čokoľvek postihne, a to okamžite, rýchlo, účinne a bez antibiotík či akýchkoľvek chemických alebo umelých látok.

Je nesmierne smutné, že liečiteľky/liečiteľov a bylinkárky/bylinkárov stredovekej Európy najprv inkvizícia a potom nastupujúca "moderná medicína" vyvraždila, vystrnadila a ich liečiteľské umenie pretrvávajúce z generácie na generáciu zosmiešnila, potlačila a zničila. Nikdy to nikto neodčinil, nikdy sa im nikto verejne neospravedlnil. Ba ľudia bezhlavo veria tzv. západnej medicíne, aj keď ročne sa v dôsledku jej zásahov objavuje nesmierne množstvo poškodených ľudí. Tieto prípady nie sú nikde zverejňované, naopak, sú potláčané a ich hlasy nikoho nezaujímajú.

Naša "moderná medicína" dokáže úplne a bez následkov vraj vyliečiť len 21 chorôb a to už vrátane nádchy, chrípky a nachladnutia. Veriť bezhlavo takejto "medicíne" a potláčať alternatívy je na smiech i do plaču. Stále však ešte máme jedinú nádej, ktorá pretrvala v inej, tzv. východnej kultúre, preto odporúčam všetkým, ktorým záleží na ich zdraví a prežití, aby sa k nej obracali, pretože tá tu v skutočnosti má svoje miesto: od vekov tu bola a pomáhala. A my všetky a všetci by sme mali apelovať na vedenie každej európskej krajiny, aby sa ju nepokúšala podobne, ako spomínaná inkvizícia a "moderná medicína", potlačiť, ale aby ju podporovala - v opačnom prípade pôjdeme samy/sami proti sebe.