Petice za odvolání ředitele ZUŠ Chlumec nad Cidlinou

Mojmír Drábek
Autor této petice

/ #65 Další vývoj

2014-02-13 17:50

V úterý jsem jednal hodinu a půl s panem starostou a dohodli jsme další postup. Jelikož se tento týden distribuují anonymní dotazníky pro rodiče žáků a učitele, kde je možnost se vyjádřit k osobě pana Sondy, k náladě ve škole a fungování zušky, chtěl bych vyzvat všechny zúčastněné, aby je pěčlivě vyplnili a hodili do schránky přímo pro to určené, která je na radnici v Chlumci nad Cidlinou. Je to jedna z mála možností jak se vyslovit. Radnice bude na tyto dotazníky reagovat a podle výsledků se to bude řešit dál. Když se vrátím k těm článkům v novinách, je zajímavé, jaký prostor dostal pan Sonda. Se mnou například paní redaktorka mluvila telefonem cca 4 minuty a že prý ji to stačí :-)To že jsem v novinách vykreslen jako internetový křikloun a že si prý vyřizuji osobní účty mi nevadí, 333 podpisů na petici lidí převážně z Chlumce a okolí je pro mě jasný směr toho co je správné. Co se týče klavíru, tak je to tak, že předtím bylo v tomto poměrně malém sále pianino, které se vždy při vystoupení šouplo ke stěně. Nyní je tam křídlo, zabírající podstatně větší část a nesmí se s ním z pochopitelných důvodů hýbat, je to drahý nástroj a rozladil by se. Toto se bude do budoucna řešit využitím jiných prostorů, pokud se najdou. Na druhou stranu je dobře, že hudebka má konečně pořádný klavír, zvlášť když byla převážná část zaplacená z dotace. To musím uznat :-) Tak teď už jen naučit pana ředitele co to je lidskost a empatie a mohlo by se nám tu docela dobře fungovat všem.