Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Necipujtenas.cz
Nepřihlášený uživatel

/ #3 MF DNES MS KRAJ

2014-02-06 13:08

Deník MF DNES informuje ve své tištěné podobně (4. 2. 2014 - pro MS kraj) o masivním bojkotu povinného čipování v Ostravě; zmiňuje neúspěch s vynucováním trvalé identifikace psů, která nezafungovala ani pod hrozbou drastických pokut a ukazuje občanům, že se v této souvislosti také zatím prý údajně nemusejí bát policejních/čipovacích kontrol. List zároveň cituje pozvánku spoluautora Petice proti povinnému čipování pana Hadaščoka st. určenou široké veřejnosti, aby lidé přišli na únorové jednání zastupitelstva Ostravy a zasadili se zde společně v rámci boje za svobodný život člověka a celých rodin o zrušení povinných/plošných implantací cizích elektronických předmětů do živých těl domácích zvířat a ukončili tak postihování slušných občanů města.

Podle vyjádření vedení ostravského obvodu Mariánské Hory a Hulváky pro MF DNES jsou zdejší radní jednoznačně/konzistentně proti povinnému čipování.

Výběr z monitoringu sdělovacích prostředků od roku 1999 až do současnosti je k dispozici zde: http://www.necipujtenas.cz/media/

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/cip_implant_sada.jpg...