Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Necipujtenas.cz
Nepřihlášený uživatel

/ #2 "SVOBODNÍ: V BRUSELU I DOMA STOP ČIPOVÁNÍ! ČR"

2014-02-05 16:14

Krátce z obsahu článku: "Společenství webu Necipujtenas.cz oslovilo významné představitele Strany svobodných občanů (Svobodní), kteří již minulý rok prokázali v praxi, na rozdíl od některých jiných politických subjektů a jejich pouze pro-forma marketingových vábniček, že se nebojí hájit svobody/přirozené právo člověka a rodiny, jsou odhodláni zastat se občanů vůči snahám bezcitné moci výkonné/zákonodárné o povinné/plošné očipování domácích zvířat i samotného lidu České republiky. Tento svůj veskrze zásadový postoj Svobodní konzistentně potvrdili také pro rok 2014.

Exkluzivně pro Necipujtenas.cz vyslali své významné ANTI-čipovací poselství voličům vzhledem k blížícím se volbám do Evropského parlamentu (EP) a do obecních/městských zastupitelstev:

Ing. PETR MACH, Ph.D., předseda Svobodných, z televize i rozhlasu dobře známý lidový a přitom špičkový ekonom/vysokoškolský pedagog

Ing. JIŘÍ ZAPLETAL, předseda krajského sdružení Strany svobodných občanů v Moravskoslezském kraji

Pan MIROSLAV JAHODA, BA, člen Republikového výboru Svobodných

Ve dnech 5. až 12. února 2014 probíhají navíc ve Straně svobodných občanů široké veřejnosti otevřené primárky, do kterých se přihlásilo 64 kandidátů. Zvoleno bude 22 osobností s nejvyšším počtem hlasů.

Níže se můžete seznámit s doslovným zněním odpovědí pánů Macha, Zapletala a Jahody na dotazy Necipujtenas.cz."

Celý článek k dispozici zde: http://www.necipujtenas.cz/clanky-publikace-texty/svobodni-v-bruselu-i-doma-stop-cipovani-cr.aspx

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/petr-mach-svobodni-czech-republic-...