Otevřený dopis - Nechceme politruka hejtmanem Plzeňského kraje


Nepřihlášený uživatel

/ #224 Re:

2013-12-05 04:14

#223: -

Pojal jste to docela humorně, ale trochu pravdy máte. Chovanec je schopný, o tom není pochyb. A po něm asi nejvíc Šlajs. A co se týče komunistů? Vždyť jsou ti bývalí nalezlí ve všech stranách. A jakpak by to asi pokračovalo se svazáky Nečasem a Topolánkem, nebýt revoluce? Nejspíš už by taky byli někde na vrcholku kariéry, té stranické, komunistické. Jenomže holt přišla revoluce, tak hoši hbitě upustili srp a kladivo a  chytli modrého ptáka.  A hned kynula zářná kariéra. Ale už je s tím taky konec. Ovšem dřív hoši stačili politikou své strany pomoct k rozkradení celé země. Za všechny jmenujme ProMoPro Vondru nebo kamaráda Řebíčka na ministersterstvu dopravy. Jak říká přísloví" Každý chvilku tahá pilku"....

Ale teď vážně - lidi nejsou zase až tak hloupí. Když dají někomu hlasy ve volbách, tak asi k tomu mají důvod.  Vždyť ČSSD v Plzeňském kraji, a tedy i Šlajse, volilo víc než 40 000 lidí. A chtít to zvrátit nátlakovými akcemi? Myslíte, lidi, že je to to pravé?

A ještě musím dodat - s tou Benešovou jste vedle, to je schopná ženská. A nebojácná. Copak si nevzpomínáte, jak se nebála pojmenovat "justiční mafii"?