Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Necipujtenas.cz

/ #324 "Strážník popleta ohrozil dítě, střelil psa! USA"

2013-07-06 11:57

Krátce z obsahu článku: "Americká televize „KVUE“ patří od roku 1999 k síti známého mediálního gigantu "ABC" a vysílá z hlavního města Texasu Austinu. V polovině června 2013 zveřejnila zprávu reportérky Kris Bettsové, která upozornila na lidskému i zvířecímu životu nebezpečné chyby při služebním postupu policejních jednotek kontrolujících domovy občanů v městě se symbolickým názvem „Liberty Hill“ (SIC!).

Výše uvedená reportáž podnítila z hlediska dnešního navzájem propojeného/globalizovaného světa naprosto oprávněné obavy široké veřejnosti z prohlídek konaných v České republice městskou policií a dalšími pověřenými zaměstnanci těch měst/obcí, kde platí povinné čipování psů. K takovým několika málo „nesvobodným“ lokalitám se bohužel loni přiřadilo i statutární město Ostrava. A právě v Ostravě (cca 300.000 obyvatel) lze nyní důvodně předpokládat mohutné zátahové akce příslušníků nejrůznějších ozbrojených útvarů české moci výkonné na desítky tisíc ostravských rodin chovatelů psů v souvislosti s plánovaným vynucováním povinného čipování domácích mazlíčků již od začátku roku 2014 dle on-line dostupného textu vyhlášky č. 9/2012 a její novely č. 5/2013."

Celý článek k dispozici zde: http://www.necipujtenas.cz/clanky-publikace-texty/straznik-popleta-ohrozil-dite-strelil-psa-usa.aspx