Petice za transparentnost a zlepšení služeb KaM UK


Nepřihlášený uživatel

/ #58 Salátové bary

2013-05-16 09:37

Zavedení salátových barů byl dobrý nápad, ale chtělo by to vychytat jisté mouchy-například že rajčata se na plátky krájí, nikoliv strouhají (ty průsvitné oschlé plátečky působí docela nechutně)nebo že do salátového baru nepatří oschlá a nahnilá zelenina (týká se především zelených salátů a rajčat) ani slupky z cibule, nebo že do okurkového salátu se nedává balsamico ale normální ocet nebo citronová šťáva (okurky plovoucí v nahnědlé tekutině k jídlu také moc nelákají)-že, menzo právnické fakulty? Také souhlasím s nápadem, že by menzy mohly prodávat vlastní obložené housky-nejlepší by bylo, kdyby jimi nahradily průmyslově vyráběné bagety, které prodávají dnes. Ty mi připadají dost předražené, navíc chuťově i výživově je to docela katastrofa a s jejich čerstvostí to taky nebude žádná sláva, když mají dobu spotřeby asi 5 dnů. No řekněte, jedl by někdo doma housku (bagetu) se salámem nebo nedejbože kuřetem, která mu ležela 5 dní v lednici? Asi sotva. To domácí obložené housky by se mohly udělat každý den čerstvé. Jistě by se prodaly.